Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Mercedes Benz Clubdag – 21 augustus 2022

21 augustus 2022 @ 08:00 - 18:00

Stichting Topsport for Life is maatschappelijk partner van de Mercedes Benz Club Nederland.
Onderdeel van de afspraken is dat wij van harte welkom zijn om met onze gasten deel te nemen aan de door de club georganiseerde  gezellige ritten met de vele mooie klassieke Benzen langs de mooiste plekken van Nederland. In de afgelopen jaren hebben wij zo al diverse onvergetelijke dagen mogen beleven.
In overleg kunnen ook gasten die rolstoelafhankelijk zijn mee doen aan deze dagen.

Het programma bestaat meestal uit ontvangst met koffie/thee en iets lekkers in een restaurant, ‘s-middags lunch in een restaurant en aan het eind van de dag gezellig napraten met een hapje en een drankje in een restaurant. En met bijbetaling kun je ook deelnemen aan een diner na afloop.

Uiteraard houden we bij de organisatie rekening met de dan eventueel nog geldende Coronamaatregelen.


‘VAN PAARD NAAR PAARDENKRACHT’

Op 21 augustus 2022 is er een clubdag die in het teken zal staan van het jubileum van de vereniging. Er zullen leuke activiteiten worden georganiseerd en ook zal er een korte rit in de klassieke Benzen worden verreden.

Deze bijzondere activiteit wordt door de club georganiseerd in samenwerking met vereniging De Stichtse Aanspanning op het landgoed van Huis Doorn.
Deze vereniging organiseert dit jaar voor de 55e keer een Kastelentocht vanuit de tuinen van Huis Doorn. Het is natuurlijk prachtig dat wij er met oude Mercedessen en hun paardenkrachten bij zijn, immers dit zijn de opvolgers van de koetsen met paarden ervoor zoals het vervoer vroeger normaal was.

PROGRAMMA

08.00 uur – Verzamelen op de carpool van Sint Oedenrode en daar overstappen in de oude Mercedessen.

Je kunt natuurlijk ook met eigen vervoer naar de locatie komen.

08.15 uur – Vertrek naar Doorn.

09.30 uur – Aankomst bij Huis Doorn. De oude Benzen van vóór 1980 doen mee aan het Concours d’ Elegance en worden in een grote cirkel voor Huis Doorn opgesteld.

10.00 uur – Vertrek van de koetsen met paarden voor een ochtendrit.

10.30 uur – Vertrek van de stoet Mercedes Benzen voor een rit van 1 á 1,5 uur langs diverse kastelen en buitenverblijven. Na terugkomst dienen de wagens weer op dezelfde plaats te worden geparkeerd dan na
aankomst in de ochtend.

12.30 uur – Verstrekking van lunchpakketten. Deze kunnen dan worden genuttigd bij de wagens. Tip: Het is handig om daarvoor eigen (klap)stoelen mee te nemen!

13.30 uur – Vertrek van de koetsen met paarden voor een middagrit.

13.30 uur – Nico Ockhuisen, bestuurslid van MBCN, zal het aanwezige publiek voorzien van wetenswaardigheden over de opgestelde wagens.

15.00 uur – Aankomst van de koetsen met paarden met toelichting speaker en prijsuitreiking van de mooiste combinaties.

ca. 15.30 uur – Afsluiting van de dag en vertrek huiswaarts.

We kunnen de hele dag vrij rondlopen door tuinen en park en eventueel ook Museum Huis Doorn (tegen betaling entree) bezoeken (let op, het huis zelf is niet rolstoeltoegankelijk)

KOSTEN

Er zijn aan deze dag voor onze gasten dankzij de ondersteuning van de leden van MBCN géén kosten verbonden.

Hieronder kun je het aanmeldingsformulier invullen en daarin jouw wensen aangeven. Vergeet niet op de Verzend button te klikken! Je krijgt dan een automatische bevestiging van je aanmelding in de door jou opgegeven mailbox.

 

Geen velden gevonden.

 

Gegevens

Datum:
21 augustus 2022
Tijd:
08:00 - 18:00