Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Summercamp Ameland – 28-8 t/m 1-9-2022

28 augustus 2022 @ 11:30 - 1 september 2022 @ 18:00

€310

Bericht d.d. 12 juli 2022

Op zondag 28-8 vertrekken wij weer voor een heerlijke 5-daagse reis naar het prachtige waddeneiland Ameland.
Wij verheugen ons er alweer op!
En…. er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar! Maar dan wel voor mensen die nog trap kunnen lopen, want het betreft kamers op de 1e verdieping van onze groepsaccomodatie.

Bericht d.d. 26 april 2022

De kogel is door de kerk… we gaan van 28-8 t/m 1-9 a.s. naar Ameland voor ons 6e Summercamp!
Er zijn nog plaatsen beschikbaar, maar graag zo spoedig mogelijk aanmelden zodat we alles op tijd kunnen regelen.
Heb je je al aangemeld voor die periode? Dan hoef je dat niet nog eens te doen. Weet je het niet zeker? Neem dan even telefonisch contact op met ons (088-2468180) of mail naar info@topsportforlife.nl). Je krijgt in elk geval áltijd een automatische bevestiging in je mailbox nadat je het formulier onderaan deze pagina hebt ingevuld en op ‘Verzend’ hebt geklikt. Is dat niet het geval, neem dan even voor alle zekerheid contact met ons op.

Bericht d.d. 14 april 2022

In het bericht van 17-3, zie hieronder, hebben wij gemeld dat wij in verband met Mystery Mountain dit jaar al in juni naar Ameland zouden gaan. Vandaag is echter besloten dat wij helaas toch niét deelnemen aan Mystery Mountain en er daardoor de optie is gekomen om, in plaats van in juni, alsnog later deze zomer, eind augustus, naar Ameland te gaan. Dit schept misschien ook weer meer mogelijkheden voor onze gasten en vrijwilligers.
Daarom het dringende verzoek om UITERLIJK 22-4 ONDERSTAAND FORMULIER IN TE VULLEN zodat wij de beste keuze kunnen maken voor het definitief plannen van ons 6e Summercamp op Ameland.
Ook de mensen die al eerder zich hadden aangemeld verzoeken wij het formulier opnieuw in te vullen. En vergeet a.u.b. niet op ‘Verzend’ te klikken zodat het bericht ook bij ons binnen komt).

Bericht d.d. 17 maart 2022

We hebben besloten de planning van ons Summercamp 2022 naar Ameland te vervroegen naar begin juni. Dit hangt samen met onze deelname aan ‘Mystery Mountain’ en dat staat gepland voor 8 t/m 11 september 2022.

 

Bericht d.d. 22 november 2021

Helaas bepaalt op dit moment het Coronavirus nog steeds ons dagelijks leven. Eén van de gevolgen is dat wij veel onzekerheid hebben over wat wij dit jaar wel en niet aan activiteiten kunnen organiseren.
Maar we zijn positief gestemd en gaan ervan uit dat er in elk geval vanaf het voorjaar 2022 weer een en ander mogelijk is. Daarom hebben we nu in elk geval al voor de week van 4 september 2022 een optie genomen op ‘onze’ accomodatie op Ameland voor alweer ons 6e Summercamp op het prachtige eiland!


 

Waarom weer naar Ameland? Omdat uit de ontvangen evaluaties steeds weer blijkt dat onze gasten deze reis als ZEER GOED waarderen. 

Het programma zal in grote lijnen overeen komen met onze eerdere jaren.
Neem daarvoor eventueel een kijkje op de volgende pagina:

>> Summercamp 2019

 

De eigen bijdrage is net als vorige jaren €310,00 per persoon. Hierin is begrepen:
– (voor zover beschikbaar) vervoer van Topsport for Life vanaf Eindhoven of vanaf de verzamelplaats in Hilversum
– transfer met veerboot (eventueel inclusief eigen auto) naar en van het eiland
– verblijf in luxe 1- of 2 persoonskamer in Groepshotel De Oranjerie inclusief handdoek- en lakenpakket (eventueel voor gasten in rolstoel aangepaste kamer of appartement)
–  4 x ontbijt, 4 x avondeten, inclusief alle drankjes welke in het Groepshotel worden genuttigd
– persoonlijke hulp en zorg door onze vrijwillige zorgprofessionals
– (electrische) fietsen
– door ons georganiseerde excursies

 

 

Ben je nog niet eerder meegeweest? Kijk dan eens naar onze film ‘Happy op Ameland’ over onze reis naar Ameland in 2021:

Volg verder de berichten op deze pagina en via social media.

 

Heb je interesse om mee te gaan? Geef dit dan alsjeblieft liefst zo gauw mogelijk, maar graag UITERLIJK 1-7, aan ons door zodat wij op tijd kunnen starten met de verdere planning en organisatie.

 

Je kunt je interesse / aanmelding kenbaar maken door het formulier hieronder in te vullen. Vergeet niet op de ‘Verzend’-button te klikken.  Je krijgt dan een automatisch bevestigingsbericht in de door jou opgegeven mailbox.

 

 

Geen velden gevonden.

Gegevens

Begin:
28 augustus 2022 @ 11:30
Einde:
1 september 2022 @ 18:00
Kosten:
€310

Organisator

Miel in ’t Zand
Phone
040-3041313

Locatie

Ameland