Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Topsport for Life pilotreis naar de Costa Blanca

januari 16 @ 08:00 - januari 25 @ 17:00

€600

Deze reis wordt mede mogelijk gemaakt dankzij de Vriendenloterij, de Roparun en het Dr. C.J. Vaillantfonds.   

 

In de jaren 2014 t/m 2017 hebben wij een aantal groepsreizen georganiseerd naar de zon in Portugal, Spanje en Italië.
Daarna hebben wij ervoor gekozen om onze vakanties in Nederland op Ameland te organiseren. Omdat wij toch weer verzoeken krijgen of wij de reizen naar de zon niet weer kunnen organiseren, zijn wij ‘op onderzoek gegaan’ naar een nieuwe geschikte locatie in Spanje. En die hebben wij nu gevonden! 
Begin 2023 willen wij met een 1e groep van maximaal 10 á 12  gasten, op reis gaan en onze nieuwe locatie ervaren. Na gebleken succes is het dan de bedoeling dat wij vaker en met groepen van maximaal 20 gasten deze zonreis gaan organiseren.

Hotel Costa Blanca Resort te Rojales

   

Een half uur rijden ten zuiden van Alicante ligt de kleine Spaanse stad Rojales, aan de Costa Blanca. Het ligt te midden van Guardamar del Segura, Torrevieja en Orihuela op de zuidelijke Costa Blanca. Het is gemakkelijk te bereiken via de luchthaven van Alicante.
De regio staat bekend als de regio met het meest aangename klimaat van Europa, met de meeste zonuren per jaar. De ideale plek dus om met onze gasten van een heerlijke vakantie te kunnen genieten!
Ons hotel is helemaal aangepast voor mensen met een beperking en beschikt over een zwembad (rolstoellift nu nog niet aanwezig), bowlingbaan, midget golfbaan en een eigen fitnessruimte.
Het mooie en brede zandstrand van Guardamar ligt op ca. 4 kilometer afstand en de omgeving leent zich uitstekend voor allerlei culturele en min of meer sportieve buitenactiviteiten. Alles is op maat te organiseren en rekening houdende met de fysieke beperkingen van de reisdeelnemers.
We kunnen dus ook heerlijk fietsen, wandelen, zwemmen of op een andere manier actief zijn en zo werken aan de mentale en fysieke conditie. Uiteraard onder professionele begeleiding! Gewoon lekker luieren kan natuurlijk ook, en vooral ook gezellig er met elkaar in alle opzichten ‘uit’ zijn! Ook nu geldt ons motto: “niets moet en alles mag!”


Gedetailleerde informatie en voorwaarden over deze reis:

 • we gaan deze 1e keer met een kleinere ‘pilotgroep’ van maximaal 12 á 14 personen (gasten en begeleiders)

 • we vertrekken op maandag 16-1 vanaf vliegveld Eindhoven naar Alicante, vertrektijd 16.15 uur

 • we vliegen terug op woensdag 25-1, vertrektijd 19.30 uur

 • voor de pilotgroep kunnen uitsluitend gasten mee die eventueel gebruik maken van een qua formaat ‘normale’ (duw)rolstoel

 • we verblijven in het luxe Hotel ‘Costa Blanca Resort’ in Rojales

 • in verband met alle noodzakelijke voorbereidingen vragen we onze gasten om zich uiterlijk 25-10-2022 aan te melden.

 • het dagprogramma wordt later bekend gemaakt, maar uiteraard geldt weer voor onze gasten het motto ‘niets moet en alles mag’!

 • de eigen bijdrage is €600 p.p., inclusief vluchten, bagage (handbagage max. 10kg p.p. en 1 koffer van max. 20kg per stel), transfers, hotelkamer- of appartement voor 2 personen incl. laken- en handdoekenpakket, 2 maaltijden per dag, excursies en overige georganiseerde activiteiten.
  In geval van ‘onvermogen’ graag melden, we zoeken dan samen naar een oplossing. Betaling is in maximaal 3 termijnen mogelijk, bij inschrijving minimaal 1/3 van de reissom te betalen.
  Drankjes en uiteraard andere persoonlijke uitgaven zijn voor eigen rekening.

 • gasten die een WLZ-indicatie hebben kunnen mogelijk (een deel van) de reissom vanuit de WLZ vergoed krijgen. Geef bij je aanmelding s.v.p. aan of je een WLZ-indicatie ontvangt.

 • we vragen van de gasten een doktersverklaring waaruit blijkt dat er geen medische bezwaren bestaan tegen het deelnemen aan de reis, ook om verzekeringstechnische redenen is dit belangrijk.

 • gebruik je medicijnen dan is het aan te raden een medicijnpaspoort mee te nemen

 • in het geval de reis in januari 2023 verband met eventuele Coronamaatregelen geen doorgang kan vinden, zal er een nieuwe periode worden vastgesteld waarbij alle deelnemers weer recht hebben op deelname. Er vindt géén restitutie van reeds betaalde eigen bijdragen plaats.
  In het geval er door het omboeken van vluchten meerkosten ontstaan, dan worden die meerkosten doorberekend aan de deelnemers.

 • iedereen zorgt eventueel zelf voor een reis- en annuleringsverzekering

 • eenmaal gedane aanmeldingen zijn definitief nadat er een bevestiging van deelname door ons is verstuurd. Je ontvangt dan van ons ook een factuur. Annulering bij ons is mogelijk tot en met 30-11.  Je krijgt dan de volledige eventueel al betaalde eigen bijdrage terug, met uitzondering van onze kosten voor eventueel reeds betaalde vliegtickets. Ná deze datum ben je je volledige eigen bijdrage verschuldigd, tenzij wij andere betalende gasten kunnen meenemen die op de reservelijst staan.

 • wanneer je op de reservelijst komt te staan voor deze reis, krijg je voorrang bij een volgende groepsreis naar Spanje.

 

Je kunt je aanmelding kenbaar maken door het formulier hieronder in te vullen. Vergeet niet op de ‘Verzend’-button te klikken.  Je krijgt dan een automatisch bevestigingsbericht in de door jou opgegeven mailbox.

 

Velden met een * zijn verplicht.

Gegevens

Begin:
januari 16 @ 08:00
Einde:
januari 25 @ 17:00
Kosten:
€600

Organisator

Miel in ’t Zand
Telefoon:
088-2468180

Locatie

Hotel Costa Blanca Resort
Rojales, Spanje + Google Maps