ALS Kanjers maakt kennis met Topsport for Life

Nieuws
topsport for life bezoekt als kanjers
Topsport for Life bezoekt ALS Kanjers in ‘s-Hertogenbosch

Eindhoven, 25 juli 2024 – Een groep ALS-patiënten die allemaal begeleid worden door het ALS Team in ‘s-Hertogenbosch, hebben samen het initiatief genomen om elkaar 1 x per maand te ontmoeten en ervaringen met elkaar te delen en informatie uit te wisselen.
Gisteravond waren Nita van Vliet en Miel in ‘t Zand namens stichting Topsport for Life te gast bij de groep om informatie te geven over wat Topsport for Life te bieden heeft aan ALS-ers en ook te vertellen over de jarenlange ervaring die de stichting inmiddels heeft met het begeleiden van ALS-ers.
Duidelijk werd deze avond wel dat deze groep mensen allemaal een positieve levenshouding hebben en bereid zijn om, ondanks alle beperkingen van de ziekte, elkaar waar mogelijk te ondersteunen en ook mooie momenten met elkaar te beleven! Zij hebben zichzelf dan ook terecht de naam ‘ALS Kanjers’ gegeven!
Topsport for Life wil zich graag inzetten voor deze kanjers en wij hopen hun dan ook binnenkort óók te gaan ontmoeten bij de mooie evenementen die nog op de kalender staan.

Leef jij ook met ALS, of een andere levensbedreigende ziekte zoals kanker of MS, en maak jij misschien ook deel uit van een lotgenotengroep? Dan komen wij graag ook naar jouw groep om kennis te maken met stichting Topsport for Life en wat wij te bieden hebben voor een betere kwaliteit van leven. Neem vrijblijvend contact met ons op. Bel 040–3041313 of mail naar info@topsportforlife.nl.

Geschreven door:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan