Mindlockers – De herinnering blijft

In de 2022-juni aflevering van Topsport for Life TV hebben we uitvoerig aandacht besteed aan de nieuwe mooie samenwerking die we zijn aangegaan met ‘Mindlockers’.
In het interview met initiatiefnemer van Mindlockers, Robert Buuts, wordt uitgelegd wat Mindlockers precies doet en welke voordelen onze gasten én Topsport for Life kunnen genieten van de samenwerking. Hieronder kun je het interview nog eens bekijken.

Met Mindlockers is afgesproken dat ál onze gasten (dus óók de gezinsleden) én ook onze vrijwilligers een account kunnen openen bij Mindlockers en dan gratis 10 digitale ‘lockers’ (kluisjes) krijgen (de waarde hiervan is €99,00) waarmee zij aan wie zij willen in de toekomst een digitale verrassingsboodschap- of boodschappen kunnen bezorgen in de vorm van een brief, (selfie)foto(’s), videoboodschap, etc.
En daarnaast kun je als gebruiker ook een dagboek of dagboeken aanmaken en deze automatisch sturen naar een door jouzelf geselecteerde groep mensen.

Van alle omzet die Mindlockers genereert door de verkoop van digitale kluisjes zal 15% van hun marge worden gedoneerd aan Topsport for Life. De opbrengst voor Topsport for Life is ook altijd zichtbaar op de site van Mindlockers.
Een geweldig aanbod dus van Mindlockers en dit kan ons een heel mooie duw in de rug geven wanneer er veel kluisjes worden verkocht!

Ben je enthousiast over het concept van Mindlockers en wil je gebruik gaan maken van de 10 gratis kluisjes? Vul dan alsjeblieft het formulier hieronder in en je krijgt hierna medio juli per mail bericht wanneer je jouw 10 gratis kluisjes kunt gaan gebruiken.
Je kunt natuurlijk ook al meteen hier een account openen en kennis maken met Mindlockers.  Er staat dan al 1 gratis kluisje voor je beschikbaar.
Voor eventuele ondersteuning daarbij kun je op de website van Mindlockers gebruik maken van de chatfunctie of hun een mailtje sturen. Let op: gedurende de zomervakantieperiode is de chatfunctie niet altijd werkzaam en kun je beter mailen.

Om er ook voor Topsport for Life een succes van te maken, vragen we jou om Mindlockers onder de aandacht te brengen van andere mensen uit jouw persoonlijke netwerk. Op die manier hopen wij natuurlijk dat veel mensen gebruik gaan maken van Mindlockers en digitale kluisjes gaan kopen, zodat Topsport for Life hiermee financieel wordt gesteund.

Hopelijk is dit voor nu duidelijk en gaan we veel reacties krijgen van mensen die Mindlockers willen gaan gebruiken!

Heb je misschien toch nog vragen of suggesties over deze samenwerking? Neem dan gerust contact op met Topsport for Life: bel 088-2468180 of mail naar info@topsportforlife.nl