Evenementen

goededoelen welzijn topsport for life 1

Er worden in Nederland en in het buitenland enorm veel (sport-)evenementen georganiseerd. Hiervan zijn er ook veel die speciaal voor één of meerdere goede doelen worden georganiseerd.

Ook voor Topsport for Life worden er evenementen georganiseerd waarvan (een deel van) de opbrengst aan ons wordt gedoneerd. In het verleden ware dat onder andere ‘de Bollenstreek Classic’, ‘Heroes for Heroes’ en ‘Wheels of Steel’.

In 2017 was Topsport for Life voor het eerst, naast het onderzoeksproject Try Me, het goede doel van het evenement ‘Ledro4Life’.

Ben jij betrokken bij de organisatie van een (sport-)evenement en wil je Topsport for Life hieraan als goede doel verbinden? Neem dan contact met ons op en we gaan samen kijken hoe we er een geslaagd evenement van kunnen maken! Het mooie van samenwerking is namelijk ook dat wij dan ook voor onze gasten een onvergetelijke dag of dagen kunnen organiseren gekoppeld aan het evenement. Zoals bij ‘Ledro4Life’ waar wij met een groep ALS-gasten een week vakantie naar Italië hebben gekoppeld aan onze aanwezigheid bij het evenement.