Prachtige dag bij ‘Samen voor de wind’!

Nieuws
topsport for life 2024 08 17 251 kopie
Het ging ons ‘samen voor de wind’!

Eindhoven, 31 augustus 2024 – Vandaag 2 weken geleden, op zaterdag 17 augustus, hebben we met een mooie groep van 40 mensen van Topsport for Life én De Toerzeiler afdeling Zuid, samen genoten van een onvergetelijke dag op 7 mooie zeiljachten en 1 comfortabel motorjacht.
De start van de tocht op het water was vanuit de jachthaven van WSV De Put, die voor ons gezelschap ook hun clubaccomodatie ter beschikking hadden gesteld. De deelnemers werden verwelkomd met koffie/thee en een petit four (klein gebakje) in de stijl van Topsport for Life!
Namens de Toerzeilers en Topsport for Life hielden Marcel Komst en Miel in ‘t Zand een welkomswoordje en werden de details met elkaar gedeeld. Om half 11 was het tijd om in te schepen, hetgeen voor sommige gasten toch nog een hele opgave bleek.. Maar ‘waar een wil is, is een weg’ en een half uurtje later konden alle schepen het ruime sop kiezen! De windkracht bleef steken op 2 á 3, voldoende om comfortabel te kunnen zeilen én vooral ook te genieten van elkaars gezelschap en het heerlijke zonnetje! Na ca. 1,5 uur varen kwam de haven van Willemstad in zicht waar het een drukte van belang was.
Alle terrassen zaten tjokvol maar voor ons was er ruimte gereserveerd op het mooiste terras direct aan de wal.
Het ‘twaalfuurtje’ bleek een ‘twee uurtje’ te worden, maar werd smakelijk verorberd onder genot van een lekker koud biertje, wijntje of glaasje fris.
Omdat we op de terugweg ‘de brug van 4 uur’ moesten halen, was er helaas weinig tijd om nog even een wandelingetje te maken door het mooie centrum van Willemstad. Evaluatiepuntje voor de volgende editie….
Omstreeks de klok van half 6 waren we dan weer allemaal terug in De Put waar nog even kon worden nagepraat en werd geproost op de prachtige dag!


Hieronder nog enkele foto’s en de after movie van de geslaagde dag. Via onze fotoshop op de site van Oypo kun je alle 189 foto’s bekijken en in hoge resolutie op verschillende formaten en materialen bestellen. Daarmee draag je ook weer bij aan stichting Topsport for Life.

Dank aan Marcel en Esther van De Toerzeilers en natuurlijk ook alle sympathieke leden die onze gasten een heerlijke dag hebben bezorgd! En Pieter en Monique van Aalst, ook jullie enorm bedankt dat jullie met jullie mooie schip ‘Simply Red’ deze dag mogelijk hebben gemaakt!
Annelies en Ad van FotoID, dank jullie wel voor de prachtige fotografie en after movie!

topsport for life 2024 08 17 013
Een heerlijk begin van de dag…..

topsport for life 2024 08 17 148 kopie
Heerlijk uitwaaien en ook Piet en Jacqueline konden even alles vergeten….

topsport for life 2024 08 17 263 kopie
Ook Gerry en Hans genoten van hun 1e kennismaking met Topsport for Life.

Geschreven door:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan