Tussenstand hulpactie Herfstcamp Ameland: €1.879

ameland4

RESULTAAT tot nu toe: €1.879

Van 9-10 tot en met 13-10 aanstaande organiseren wij voor de 1e keer een 5-daags Herfstcamp voor ALS- en kankerpatiënten naar Ameland. 
Hiervoor blijkt erg veel belangstelling te zijn, maar ook werd duidelijk dat heel veel mensen die zo’n vakantie hard nodig hebben helaas niet het geld hebben om de eigen bijdrage van €350 per persoon te betalen.

Daarom hebben we via Facebook* een oproep gedaan aan iedereen om een financiële bijdrage te leveren zodat we dan toch een aantal van deze mensen alsnog mee kunnen nemen.

* Lees helemaal onderaan de tekst van het Facebook-bericht van onze voorzitter Miel in ‘t Zand

We hebben van de volgende mensen een bijdrage mogen ontvangen, variërend van €4 tot €100 per donatie:

J. den Hartigh
Mw. C. Vos-van der Graaf
Desiree van den IJssel
Wout Natter
Nicole in ‘t Zand
Guido in ‘t Zand
Maartje Hazebroek
Nel Lugtenburg
Jean in ‘t Zand
Inge Pansier
Shukry en Elvin Poort
E. van de Berg-Holsteyn
M. van der Sluis
Lydia Huveneers
Iris Veentjer
Ester Telepary-Murk
M. Goud
Lies de Waard
Theo Okhuyzen
Carla van Bochoven
Anja van Santen
G. Battes
A. Kerkhof
Frans Rosendaal
Beautysalon Margit
Wil Moonen en Cilia Theeuwes
Maarten en Anja Pennings
J.L. Jones
Linda van Latenstein
M. v.d. Ouden
Sylvia Simons-van den Berg
Bea van der Pool
Limburgse Snelkoeriers
Peter en Ietje Verhappen
Jetty Prins
Denise Maassen
Jeannette Strauch-van Vliet
Mia Severens-Belien
Nicole Buijs
Diaconie Ameland
Marlieke Janssen
Mw. E. Amzand
Ans Bleekemolen

 

 

De huidige tussenstand betekent dat we nu een aantal mensen een onvergetelijke gratis vakantie kunnen aanbieden!
Behoor jij tot deze ‘doelgroep’ en wil jij nu ook graag mee? Meld je dan per omgaande aan door te bellen naar 088-2468180 of mail naar info@topsportforlife.nl

 

Allemaal ontzettend bedankt! ‘SAMEN strijden is topsport’!

 

Wil jij ook bijdragen en ervoor zorgen dat er nog meer mensen die het écht nodig hebben mee kunnen? Doe dat dan alsjeblieft zo spoedig mogelijk. Je kunt jouw donatie overmaken op de bankrekening van Topsport for Life
NL51RABO 01014 62 980
onder vermelding van ‘Donatie Ameland’

BEDANKT!

 

Facebook-bericht Miel in ‘t Zand d.d. 12-9-2017

BERICHT AAN IEDEREEN DIE MIJ HEEFT GEFELICITEERD

Eergisteren, op ‘nine-eleven’ mocht ik weer gezond en wel jarig worden. Iets wat vanzelfsprekend lijkt, maar het niet is. Want je leven kan zomaar door ziekte op z’n kop worden gezet…

Meer dan 400 mensen hebben mij via Facebook, Whatsapp en LinkedIN gefeliciteerd daarmee. Ik heb de moeite genomen om ál deze mensen persoonlijk te bedanken! Een hele klus, maar ik heb dat graag gedaan!

Nu hoop ik dat jij even de moeite wilt nemen nu de rest van mijn bericht te lezen en als je wilt ook te delen, liefst met je eigen korte tekst erboven.

Want SAMEN kunnen we nú echt verschil maken!

Het mooiste kado wat ik mij namelijk zou wensen is dat we mensen die misschien niet meer jarig gaan worden met Topsport for Life nog een onvergetelijke vakantie kunnen bieden. Want op vakantie kunnen gaan is voor veel mensen die nú leven met een genadeloze ziekte zoals ALS, PLS, PSMA of kanker écht geen vanzelfsprekende zaak meer. En dan is een vakantie met ons vaak een laatste kans.

We hebben nu een geweldig leuke week op stapel staan. Een midweek gezellig samen eruit en naar Ameland. Van 9-10 t/m 13-10 a.s.

En voor veel van onze gasten is zo’n midweek echt enorm belangrijk om echt even bij te kunnen komen van het ziek zijn… De nood is echt vaak heel groot en wij zouden dit zo graag voor iedereen mogelijk maken. Veel mensen die levensbedreigend ziek zijn kunnen zich zelfs zo’n korte vakantie niet permitteren.

En dat vinden we zo verschrikkelijk!

Nu dacht ik, dat wanneer al die mensen die mij een fijne verjaardag toe hebben gewenst ook inzien dat onze gasten recht hebben op een fijne dag of dagen, dat dit dan een heel stuk haalbaarder wordt wanneer je bereid bent een donatie hiervoor te doen?

Ja, dit is een bedelverzoek. Ik vind dit echt niet fijn om te doen maar het móet en we kunnen gewoon samen een verschil maken!

Help alsjeblieft ook hieraan mee. Elke euro is al ontzettend welkom. Stel je voor: 350 donaties x €5 p.p. Dan kunnen we alweer een aantal mensen ontzettend blij maken!

Zo kunnen we weer een groep gasten net zo’n fijn gevoel geven als bijvoorbeeld is te zien op de video hieronder van ons ‘Kerst proeven’-evenement van afgelopen jaar.

DONEREN kan op de rekening van Topsport for Life NL51RABO 0101462980 o.v.v. ‘Donatie Ameland’.

Uit de grond van mijn hart: DANKJEWEL!

Geschreven door:

Lees anders ook

Geen soortgelijke blogs gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan