Video 'Ik wil NU leven' ondersteunt campagne

Onze Helden in beeld in de video ‘Ik wil NU leven’

Eerder dit jaar hebben wij ons PR-materiaal ontwikkeld rondom het thema ‘Ik wil NU leven’. Dit thema is bedacht als ‘knipoog’ naar de ALS-campagne ‘Ik ben inmiddels overleden’, omdat wij willen benadrukken dat niet de dood maar het leven centraal staat en we er NU samen alles aan kunnen doen om nog het maximale uit het leven te halen.

Flyers en posters met onder andere kankerpatiënt Ferdi Schippers en ALS-er Derk Westenberg werden ontwikkeld en zijn nu het beeld van onze campagne.

Topsport for Life - campagne 2014 - vFerdi  Topsport for Life - campagne 2014 - vDerk

Ter ondersteuning van de campagne is er nu ook een korte video gemaakt waarin veel van ‘onze’ helden in beeld komen tijdens een aantal van de door ons georganiseerde evenementen in de periode september 2013-augustus 2014. De film laat zien dat je, ondanks een levensbedreigende of zelfs dodelijke ziekte, toch nog van het leven kunt genieten door je als zieke bij Topsport for Life aan te melden voor onze evenementen of door gebruik te maken van onze coachingsmogelijkheden.

Natuurlijk hopen wij dat de campagne en de film leiden tot meer bekendheid voor ons bijzondere werk voor mensen die NU ziek zijn, en we daardoor ook meer inkomsten krijgen in de vorm van eenmalige of structurele donaties. Want dat hebben wij ontzettend hard nodig om niet alleen door te kunnen gaan met Topsport for Life, maar liefst nog om daarmee nog veel meer zieken te kunnen helpen aan ‘een beter leven’.

Meld je hier aan om donateur te worden.

Geschreven door:

Lees anders ook

Geen soortgelijke blogs gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan