Wij stellen voor: Rubicon Advies, onze nieuwe maatschappelijk partner!

Nieuws


topsport for life samenwerking met rubicon registeraccountants
Miel in ‘t Zand van Topsport for Life en Wilco van der Pol van Rubicon Registeraccountants schudden elkaar de hand voor de nieuwe samenwerking.

Eindhoven, 12 juni 2024 – Al enige tijd was Topsport for Life op zoek naar een nieuwe accountant voor het samenstellen van onze jaarrekeningen. En die is nu gevonden en daar zijn wij heel erg blij mee: Rubicon Registeraccountants uit Eindhoven!


Eén van de partners van Rubicon is de heer Drs. Wilco van der Pol RA en deze sloot onlangs de samenwerkingsovereenkomst met onze directeur Miel in ‘t Zand. De heer van der Pol zegt daarover: “Onze trouwe klantenkring bestaat tegenwoordig uit daadkrachtige bedrijven, ondernemers, stichtingen en particulieren. Mensen die toekomstgerichte stappen zetten en goed doordachte besluiten durven nemen. Samen met Rubicon. Dat is een rol die we graag vervullen. Want van meedenken over de juiste strategie en passende oplossingen, gaat ons hart sneller kloppen. Daarbij zijn wij een maatschappelijk betrokken onderneming en ondersteunen wij van harte het prachtige initiatief van stichting Topsport for Life!”

Rubicon zal voor het maken van de jaarrekening nauw samen gaan werken met het bestuur en directie van Topsport for Life en daar waar mogelijk ook de stichting advies geven ter verbetering van de bedrijfsvoering.

Wil je meer weten over Rubicon? Klik dan op het logo hieronder.


logo rubicon registeraccountants

Geschreven door:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan