Event: ‘Samen in de Wolken’

Evenement

Na een aantal jaren is het weer zo ver! We gaan samen de wolken in met 1 of enkele luchtballonnen!

De ervaring om in een luchtballon te varen is onvergetelijk! Want we varen letterlijk op de wind en dat betekent dat we ook geen windgevoel ervaren. En natuurlijk is het heel bijzonder om vanuit de lucht de wereld onder ons te ervaren.
Veel mensen die dachten last te hebben van hoogtevrees komen er tijdens een ballonvaart achter dat die angst gewoon verdwijnt!

Natuurlijk is een ballonvaart niet goedkoop en zijn de kosten per deelnemer normaal circa €180. Wij zijn echter bezig om hiervoor sponsoren en fondsen te vinden die ons financieel willen ondersteunen waardoor we de kosten per deelnemer zo laag mogelijk kunnen houden. De uiteindelijke eigen bijdrage zullen we dan hier meteen bekend maken.

Voorafgaand aan de ballonvaart komen we vanaf 17.00 uur samen op het terrein van Sky Ballonvaarten aan de Gilzerbaan 495 in Tilburg gezellig samen voor een drankje en een BBQ. Daarna vertrekken (afhankelijk van de weersomstandigheden) de ballonvaarders naar de startlocatie in Oostelbeers. Na afloop van de ballonvaart komt iedereen weer samen op de locatie van Sky Ballonvaarten in Tilburg en delen we met een drankje onze belevenissen!

Belangrijk: natuurlijk zijn wij erg afhankelijk van de weersomstandigheden. Mocht het event daardoor op 1-6 niet door kunnen gaan, dan doen wij op 15-6 een nieuwe poging! De beslissing over wel of niet doorgaan kan soms pas heel kort vóór het event worden genomen.
Geef bij de opmerkingen alsjeblieft aan of je óók op 15-6 aanwezig zult zijn in het geval we naar die datum moeten uitwijken.

Vul s.v.p. het formulier hieronder in wanneer je aan dit evenement wilt deelnemen. Je ontvangt dan per mail op het door jou opgegeven emailadres een bevestiging en verdere informatie. Vergeet na het invullen niet om op ‘submit’ te klikken.

Voornaam

Achternaam

Email

Ik wil met de volgende personen deelnemen aan het event op 1-6-2024 (s.v.p. namen en leeftijden vermelden)

Ruimte voor overige opmerkingen, bijv. of je bepaalde wensen hebt voor de BBQ

Success

Your form submitted successfully!

Error

Sorry! your form was not submitted properly, Please check the errors above.

Geschreven door:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan