Gerrit Jan Maliepaard

Gerrit Jan Maliepaard

27-2-1950 / 2-3-2018

Eindhoven, 7 maart 2018 – Tot ons grote verdriet kregen wij het bericht dat Gerrit Jan toch nog plotseling op 68-jarige leeftijd is overleden.

In Memoriam Gerrit Jan Maliepaard
Vanaf 2013 waren hij en zijn vrouw Wilma aangesloten bij onze stichting en hebben ze samen met ons heel veel onvergetelijke dagen meegemaakt. Voor Gerrit Jan stond het NÚ leven voorop en hij genoot samen met de vele nieuwe vrienden van Topsport for Life volop van alle belevenissen.
Zijn 1e bijgewoonde activiteit was het Racen op Zandvoort. Nadat hij zijn rondjes in een echte raceauto met een echte coureur achter het stuur had meegemaakt, zei hij dat hij zoveel positieve adrenaline in zijn lijf had gekregen waardoor hij weer een hele tijd het leven met kanker aan zou kunnen!
En zo zijn er in de afgelopen jaren nog heel veel van dergelijke belevenissen bijgekomen. Zoals samen op vakantie naar Portugal en Spanje en daar genieten van zon en ‘het goede leven’, elk jaar weer aan het roer van een zeiljacht bij ons ‘Samen voor de wind’, de Belgische Formule 1 Grand Prix en de Dakar Preproloog bezoeken, survival in de Ardennen, lekker samen fietsen of wandelen in de Nederlandse natuur, de Zomerfeesten en het ‘Kerst proeven’.
Gerrit Jan genoot elke keer zichtbaar en hoorbaar, maar had het ook al die jaren door de kanker zwaar met die genadeloze tegenstander die steeds weer de kop op stak.
Hij was ook een heel groot familiemens en genoot enorm van het samen zijn, de uitstapjes en vakanties samen met kinderen, kleinkinderen en natuurlijk altijd met Wilma aan zijn zij. Gerrit Jan en Wilma waren een heel erg sterk koppel en zullen dat ook altijd blijven, ook al is die lieve man met dat hele grote hart nu niet meer hier bij ons.
Wij hebben genoten van hem en zijn dankbaar voor alle vriendschap die hij ons, vrijwilligers en gasten van Topsport for Life, gegeven heeft. Rust zacht lieve vriend.

Wij wensen Wilma, kinderen, kleinkinderen en alle naaste familie en vrienden heel veel sterkte met hun grote verlies.

Miel in ’t Zand
voorzitter stichting Topsport for Life

rouwkaart gj maliepaard voorkant
rouwkaart gj maliepaard binnenkant
U hoort hier ‘Ticket to heaven’ van Dire Strait, Gerrit Jan’s eigen keus

Andere in memoriams

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan