Wij gedenken Ans Vens-Broeren

Wij gedenken Ans Vens-Broeren

Topsport for Life - Ans Vens-Broeren

 

Ans Vens-Broeren

13-6-1964  / 15-8-2015

 

Topsport for Life - Rouwkaart Ans Vens-Broeren

 

Ans hield van de muziek van Dire Straits. Ans is nu ver weg van ons, maar wel voor altijd in de harten van haar dierbaren. Hier hoort u heel toepasselijk daarom het Dire Straits-nummer ‘So Far Away’. Eventueel kunt u het geluid uitzetten op de player hieronder.

 

Eindhoven, 20 augustus 2015 – Ons bereikte het droevige bericht dat Ans afgelopen zaterdag op 51-jarige leeftijd is overleden aan de gevolgen van haar ziekte. Ans was al lange tijd ziek toen wij haar leerden kennen. Ze was een warme en liefdevolle vrouw met prachtige bruine ogen die begonnen te stralen wanneer ze sprak over haar zoon Jorg en overleden man Ronald. Ons contact heeft helaas niet lang mogen duren omdat haar toestand snel verslechterde. Wij wensen alle mensen die haar lief waren, in het bijzonder haar zoon Jorg, heel veel kracht om het grote verlies van Ans een plek te geven.

Lieve Ans, rust zacht.

 

U kunt een reactie plaatsen op deze pagina en eventueel ook een mooie foto of tekst naar ons opsturen, mail naar info@topsportforlife.nlwaarna wij deze aan deze pagina zullen toevoegen. Op die manier ontstaat er een mooie ‘virtuele’ gedenkpagina voor Ans.

Niets gevonden.

Andere in memoriams

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan