Wij gedenken Derk Westenberg

Wij gedenken Derk Westenberg

Topsport for Life - Derk Westenberg

Derk Westenberg

18-5-1966  / 29-5-2015

 

Topsport for Life - Overlijdensbericht Derk Westenberg - voorkant

 Topsport for Life - Overlijdensbericht Derk Westenberg - tekst

 

Derk hield van de muziek van André Hazes. Tijdens zijn afscheidsdienst werd het nummer ‘Bloed, zweet en tranen’ door ‘onze eigen huiszanger’ Bart van Gerwen in een door hem zelf gearrangeerde versie uitgevoerd. Hier hoort u het origineel. Eventueel kunt u het geluid uitzetten op de player hieronder, bijvoorbeeld wanneer u de video hieronder wilt afspelen.

 

Eindhoven, 2 juni 2015 – Ons bereikte afgelopen vrijdag, terwijl wij net gestart waren met ons 1e Summercamp in de Ardennen, het ongelooflijk droevige bericht dat Derk is overleden aan de ziekte A.L.S.. Dit sloeg in als een bom.

Derk heeft vele evenementen van Topsport for Life bijgewoond en ook veel gebruik gemaakt van onze begeleiding. Tot op het laatst. Daarnaast heeft hij zich met al zijn beperkingen ingezet om Topsport for Life ‘op de kaart te zetten’, onder andere door als gezicht te fungeren op onze donateursflyer. Zijn grote verbondenheid met onze stichting bewijst hij zelfs nu nog door, nu hij overleden is, ons Topsport for Life teamvest te blijven dragen.

Wij zijn hem enorm dankbaar dat wij hem hebben mogen kennen en wat hij voor ons betekent heeft. We gaan hem vreselijk missen.

Wij wensen zijn vrouw Ellen en dochters Jennifer en Kimberly en alle naaste familieleden en vrienden heel veel sterkte met de verwerking van dit grote verlies.

Komende vrijdag nemen wij in Zwolle afscheid van Derk en wij hopen op een grote opkomst uit de ‘achterban’ van Topsport for Life om hem de laatste eer te bewijzen. Vele zieken en vrijwilligers hebben Derk in de afgelopen 2 jaar leren kennen en hij heeft daarbij een onuitwisbare indruk op velen gemaakt. Beschouw deze oproep daarom als een uitnodiging om bij het afscheid aanwezig te zijn. Wij hebben natuurlijk alle begrip wanneer dit met name voor ‘onze’ zieke mensen te confronterend is. Zie daarom de oproep vooral niet als een verplichting.
Omdat Derk dit zeker op prijs zou hebben gesteld, zullen wij bij het afscheid van hem, net als hijzelf, onze Topsport for Life-kleding dragen, tenminste wanneer je daarover beschikt.

 


WOORD DOOR VOORZITTER MIEL IN ‘T ZAND BIJ HET AFSCHEID VAN DERK WESTENBERG

ZWOLLE, 5 JUNI 2015

20150605 – Woord bij het afscheid van Derk Westenberg


In de video ‘Rust Zacht Derk Westenberg’ volgen wij Derk’s leven bij Topsport for Life in de laatste 1,5 jaar vanaf de diagnose A.L.S.

 

U kunt een reactie plaatsen op deze pagina en eventueel ook een mooie foto of tekst naar ons opsturen, mail naar info@topsportforlife.nl, waarna wij deze aan deze pagina zullen toevoegen. Op die manier ontstaat er een mooie ‘virtuele’ gedenkpagina voor Derk.

Niets gevonden.

Andere in memoriams

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan