Wij gedenken Dielis Heeren

Wij gedenken Dielis Heeren

Topsport for Life - kanjer Dieles Heeren

Dielis Heeren

12-12-1942  /  19-4-2014

In 2013 hebben wij kennis gemaakt met Dieles en zijn vrouw To en dochter Jolanda. Dieles was heel erg ziek en wilde graag meedoen aan de activiteiten van Topsport for Life. In september was het dan zover en waren zij samen te gast bij onze 1e ‘SAMEN DE WOLKEN IN’. Helaas was de te sterke wind die dag er de oorzaak van dat hun geplande ballonvaart niet door kon gaan. Na helaas vele afgeblazen vaarten zou het dan vorige week donderdag nog gaan gebeuren. Maar Dieles was te ziek en werd opgenomen in het ziekenhuis.

Maar we zijn wel met Dieles en To boven de wolken geweest. Op 31 januari jl. stapten zij samen met de groep van Topsport for Life in het vliegtuig om deel te nemen aan ons 1e Wintercamp in Portugal. Dieles heeft daar enorm van genoten, getuige ook de mooie foto hierboven. En wij hebben Dieles toen leren kennen als een hele fijne man die altijd geïnteresseerd was in anderen en graag met iedereen een praatje maakte. Klagen over zijn ziekte hebben wij hem ook nooit horen doen, dat zat niet in zijn aard. Dieles ging met een glimlach door het leven en was voor de mensen uit zijn omgeving gewoon een heel fijn mens.

Gisteren hebben wij de reünie gehouden van het reisgezelschap van het Wintercamp. Helaas dus zonder Dieles en To. Maar toch waren zij erbij, op de mooie foto’s en de video over de laatste vakantie die hij nog heeft gevierd. Vanmorgen is Dieles dan toch en veel te vroeg op 71-jarige leeftijd rustig ingeslapen, thuis en temidden van zijn dierbaren.

Dieles, we gaan jou ontzetten missen! Wij wensen To, dochter Jolanda en kleinkinderen en heel de familie en vrienden ontzettend veel sterkte met het verlies van deze kanjer!

Niets gevonden.

Andere in memoriams

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan