Wij gedenken Hein van Duivenboden

Wij gedenken Hein van Duivenboden

 Topsport for Life - Hein van Duivenboden

 

Hein van Duivenboden

17-8-1966  / 8-12-2014

20141212 - Overlijdensbericht - 01

 

 

Eindhoven, 9 december 2014 – Ons bereikte het droevige bericht dat Hein, bij wie nog maar 2,5 jaar geleden de ziekte A.L.S. werd geconstateerd, gisteravond is ingeslapen. Wij leven mee met zijn vrouw en kinderen en alle andere familieleden en vrienden en wensen hun heel veel sterkte met de verwerking van het verlies van Hein.

Hein was tot voor kort hoogleraar bestuurskunde aan de TIAS, de Business School van de Universiteit van Tilburg. De ziekte dwong hem helaas om eerder dit jaar afscheid te nemen. Verder heeft hij zich tijdens zijn ziekte op allerlei manieren ingespannen om te helpen de ziekte op de kaart te zetten en zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het onderzoek naar de oorzaak en behandeling van A.L.S. Vorige maand gaf Hein nog een uitgebreid interview in het programma Spotlight van Studio040 over zijn eigen ziekteproces en de stand van zaken rondom het vinden van een oplossing in de strijd tegen deze meedogenloze ziekte.

Ter nagedachtenis aan Hein publiceren wij dit interview op deze pagina.

 

 

Hein was muziekliefhebber van Queen, en in het bijzonder van Freddy Mercury. Daarom hoort u hier het  toepasselijke nummer van deze band: “You’re my best friend”.
Eventueel kunt u het geluid uitzetten op de player hieronder, bijvoorbeeld wanneer u de video hierboven wilt afspelen.

U kunt een reactie plaatsen op deze pagina en eventueel ook een mooie foto of tekst naar ons opsturen, mail naar info@topsportforlife.nl, waarna wij deze aan deze pagina zullen toevoegen. Op die manier ontstaat er een mooie ‘virtuele’ gedenkpagina voor Hein.

Niets gevonden.

Andere in memoriams

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan