† Willem Erwich (76) – 13 mei 2013

Willem Erwich

8-8-1936 / 13-5-2013

Willem was een gepassioneerd supporter van de wielersport en het marathonschaatsen. Hij reisde het hele land en zelfs heel de wereld af om zijn idolen te volgen. Na 40 jaar ‘dienst’ als supporter was hij bij vele sporthelden een bekende verschijning.

Hieronder staat hij op de foto met meervoudig wereldkampioene en Olympisch kampioene Marianne Vos.

Op 18 april 2013, hij woonde inmiddels in het Hospice, bezocht hij samen met zijn steun en toeverlaat in zijn laatste levensperiode, Hennie Slingerland, nog de BeneFietsavond in Maassluis. Hij werd door ons opgehaald en gebracht met de historische Panasonic-isostar ploegleidersauto van Peter Post, welke auto nu dienst doet als gasten- en ploegleidersauto van Topsport for Life. Op deze avond ontmoette hij nog enkele van zijn wielervrienden. Hier op de foto met Hennie Slingerland, Jacques Heldrop, Rien de Roon, Arjen de Baat en Nita van Vliet.

En dan was er dan toch het onvermijdelijke einde. Op 13-5 jl. sliep Willem rustig in en met een glimlach op zijn gezicht.

Op 17-5 hebben wij afscheid van Willem genomen en als eerbetoon onze ploegleidersauto, waar hij met de rit van 18-4 zo van genoten had,  meegenomen. In een mooie dienst werden mooie woorden gesproken over deze bescheiden maar zeer enthousiaste sportliefhebber.

Prachtige muziek van onder meer JW Roy, Ralph van Maanen en tot slot
Frank Sinatra met ‘My Way’ zorgden voor een waardig afscheid.

Wilt u als reactie een berichtje achter laten op deze pagina? Dat is natuurlijk mogelijk door direct op de pagina te reageren. Ook kunt u een mailtje sturen naar condoleance@topsportforlife.nl waarna wij ervoor zullen zorgen dat uw reactie, evt. samen met een meegezonden foto, op deze pagina wordt geplaatst.

Geschreven door:

Lees anders ook

Geen soortgelijke blogs gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan