Actie Jetty Prins kent flitsende start!

20141121 - Topsport for Life - met Yolanda Roman

Jetty sport al meer dan €750 bij elkaar!

Maple Ridge / Canada, Eindhoven, 1-12-2014 – Na 11 van de 35 dagen zonder onderbreking te hebben gesport, heeft Jetty met haar actie voor Topsport for Life ‘Geen Woorden Maar Daden!’ al meer dan €750 opgehaald! Een geweldig resultaat dat veel respect verdiend!

Jetty Prins heeft woord gehouden en op woensdag 19-11 jl. is zij in haar woonplaats Maple Ridge aan de westkust van Canada gestart met haar actie om 5 weken lang iedere dag, 35 dagen achter elkaar dus, te gaan sporten. Een enorme uitdaging aangezien zij door werk en gezin sinds 10 jaar niet meer aan sporten was toegekomen!

Topsport for Life - Esther en Jonathan
Esther en Jonathan

Jetty laat zich sponsoren voor iedere dag dat zij dit volhoudt en hoopt dan aan het einde van de 5 weken een heel mooi Kerstcadeau aan Topsport for Life te kunnen doneren! Zij is geïnspireerd om voor Topsport for Life een actie te gaan opzetten omdat haar in Nederland wonende nicht Esther, moeder van de 5-jarige Jonathan, onlangs te horen heeft gekregen dat zij ongeneeslijk ziek is en nu door Topsport for Life wordt begeleid bij haar moeilijke strijd tegen de kanker. Ondanks de grote afstand kan zij nu toch heel direct meehelpen. En het is ook nog eens een goed initiatief voor haar eigen gezondheid!

 

 

Tot nu toe (30-11-2014) heeft Jetty met alle toezeggingen na 11 dagen sporten een bedrag bij elkaar van:        € 753,00

Wil jij deze ludieke actie van Jetty ook steunen? Dat zou voor haar en voor haar nicht Esther een enorme steun zijn! Ga dan naar het bericht over haar actie en lees daarin hoe je haar actie ook kunt steunen!

Dan volgt hieronder een kort overzicht (verantwoording 😉 van de activiteiten van Jetty tot nu toe (Bron: Facebook Jetty Prins):

DAG 1, 19 November
Stevige wandeling over de ‘Riverfront Trail’ van ‘Kanaka Creek Park’

Jetty met Yolanda Roman en Cami Nichols

DAG 2, 20 November
Spinning at the Maple Ridge Leisure Center, om kwart over 6 ’s-ochtends, onder leiding van Christine Pavan. Leuk was dat er nog enkele andere mensen bij waren met Nederlandse roots. En Chantel ebdankt dat je mij tipte om de fiets met gelzadel te nemen…. dit bespaarde mij zeker pijn aan mijn zitvlak!

Jetty met Yolanda Roman, Joanne Katongo en Christine Pavan
Jetty met Yolanda Roman, Joanne Katongo en Christine Pavan


DAG 3, 21 November
Fietstocht naar Jerry Sulina Park. Door de forse regenbuien werd het een nat pak, maar wel met veel voldoening dit toch ook gewoon gedaan te hebben! Bedankt Yolanda dat je mij het laatste duwtje gaf om toch door te zetten!

Jetty met Yolanda Roman
Jetty met Yolanda Roman

 

DAG 4, 22 November
Groepstraining bij Compass Fitness onder leiding van Laura-Beth. En het hele gezin was erbij. Laura-Beth was onze supergoede en enthousiaste trainster, kinderen en volwassenen hebben volop genoten hiervan!

Family excercising
Family excercising

 

DAG 5, 23 November
Zwemmen in Maple Ridge Leisure Center. Het was weer eens een hele andere ervaring om nu baantjes te trekken in plaats van er vooral voor te bzorgen dat de kinderen boven water blijven. Dankjewel voor jullie support Debra Douglas en Cami Nichols!

Jetty met Cami Nichols en Debra Douglas
Jetty met Cami Nichols en Debra Douglas

 

DAG 6, 24 November
Hardlopen met Yolanda Roman in het eigen ‘achtertuin-bos’

Jetty met Yolanda Roman
Jetty met Yolanda Roman

 

DAG 7, 25 November
Spinning om kwart over 6 ’s-ochtends, met Christine Pavan and Yolanda. Een prima tijd, want daardoor hoeven we geen kinderoppas te regelen. En wanneer ik ’s-avonds sport, kan ik daarna niet gemakkelijk in slaap komen. Wel vroeg, maar eenm prima oplossing en heerlijke start van de dag dus!

Jetty met Yolanda Roman en Christine Pavan
Jetty met Yolanda Roman en Christine Pavan

 

DAG 8, 26 November
Zumba bij ‘Latin Flowers’, samen met Cami Nichols en Jackie Folk. Heerlijk om te doen, zeker onder begeleiding van de enthousiaste instructrice Rosie. Het voelt niet eens als training, alleen maar plezier samen!

Jetty met Cami Nichols
Jetty met Cami Nichols

 

DAG 9, 27 November
Weer om 6.15 uur samen met Christine en Yolanda gaan spinnen.

Jetty met Yolanda Roman en Christine Pavan
Jetty met Yolanda Roman en Christine Pavan

 

DAG 10, 28 November
Yoga, ‘fast and furious’ bij Oxygen Training! Ik moet toegeven, veel emnsen vinden yoga geweldig maar het is niks voor mij! Wanneer ik te horen krijg dat ik moet ontspannen en rustig in – en uitademen, gebeurt het tegenovergestelde bij mij en voel ik meer spanning en begin ik bijna te hyperventileren! Mijn lijf is nog ‘elastisch’ genoeg, dus ben ik meer in voor ‘action’! Maar ok, mijn vriendin Jenny had mij van tevoren verteld dat de ‘hot yoga’-sessie die ik zou gaan doen iets heel anders zou zijn en dus heb ik het maar eens ove rmij heen laten komen. Deze yoga bestond uit flink zware oefeningen in een hele warme zaal, net als in een sauna. En ik moet zeggen, het was heerlijk en ik denk dat ik dit nog veel vaker ga doen! Bedankt Jenny en Yolanda voor deze ervaring en ook Brianne bedankt voor deze geweldlige ervaring!

Jetty met Yolanda Roman
Jetty met Yolanda Roman

 

DAG 11, 29 November
Groepstraining bij Compass Fitness onder leiding van Laura-Beth. En het hele gezin was erbij, de voetbal van Noëll was afgelast dus dat kwam goed uit! Bedankt Laura-Beth voor deze geweldige gezinstraining en ik voel het ook flink!

Jetty and family excercising
Jetty and family excercising

 

Ik zal de komende week weer nieuwe foto’s posten en een update over een week na nu. Geplande activiteiten voor de komende dagen: Hot Yoga, spinning, Zumba, skieën, schaatsen en nog veel meer!
Allemaal bedankt voor jullie support en ook voor het meesporten! Dat maakt het ook allemaal veel leuker!
Een energieke en lieve groet uit het verre Canada!!!

Bericht 16-12

Hierbij weer een update van de afgelopen weken. We zijn er een paar dagen tussen uit geweest en Noël is een maand vrij van school sinds 6 december, dus ben ik er niet eerder aan toe gekomen. Nu heb ik nu hier een overzicht van de afgelopen 2 weken.
Dag 12, 30 november
Lekker fietsen met de hele familie op een heerlijk heldere winterse dag. Zodra de kinderen mee kunnen doen met sporten, betrek ik ze er graag bij. Dit is leuk en goed voor iedereen!

20141130 - Topsport for Life - Fietsen met kids


Dag 13, 1 december

Slow Hot Yoga om 20:15 met mijn vriendinnen Yolanda en Simona. Dit werkt goed voor de ontspanning in een infrarode en donkere sauna en na een uurtje rekken en strekken in de warmte en een douche, kan je lekker je mandje in.

20141201 - Topsport for Life - Hot Yoga

Dag 14, 2 december
Noël zijn keuze; lekker voetballen met vrienden en mijn vriendin Yolanda. Nu hij vrij is, wil hij graag overal aan mee doen en mee denken met wat we gaan doen die dag. Leuk hoor en weer eens heel wat anders met zo’n jong stel!

20141203 - Topsport for Life - Voetbal

Dag 15, 3 december
Deze dag vertrokken we vroeg naar een ski gebied ‘Big White’voor wat sneeuw pret en voor Noël zijn 7e verjaardag. Graag wilde ik op deze dag, nadat we aangekomen waren, lekker gaan zwemmen of rennen in de sneeuw. Maar al gauw bleek dat de weg er naar toe erg slecht was en de dag was helemaal voorbij toen we aankwamen en wij waren erg moe van de reis. We zijn tussendoor gestopt en hebben even lekker onze benen gestrekt en gewandeld bij een toeristen bureau in het eerste pak sneeuw wat we zagen. Lekker, maar wel veel te kort naar mijn zin, dus in de nog komende dagen heb ik dat dubbel en dwars ingehaald.

20141204 - Topsport for Life - Walk in the snow


Dag 16, 17 & 18, 3 t/m 5 december
Heerlijk skieën met het eigen gezin en onze nederlandse grote vriend, Paulus de Vreede. De kinderen hadden 3 dagen lang, iedere morgen ski les en wij konden dan even alleen op pad en in de middagen gingen we gezamelijk skieën of lekker zwemmen in het bubbel bad, sneeuwballen gooien in het bubbelbad of tijdens wandelingen in de avond, wat met Paulus ook echt als een topsport door mag.☺

20141205 - Topsport for Life - Skieen
20141206 - Topsport for Life - Skieen
20141207 - Topsport for Life - Winter


Dag 19, 6 december 

Voor vertrek terug naar huis, even lekker schaatsen met het eigen gezin bij Big White en teglijkertijd genoten van prachtige uitzichten en op de valreep ook nog een sneeuwpop gemaakt. Een geweldige afsluiting van een mooi lang weekend!

20141208 - Topsport for Life - Schaatsen

Dag 20, 7 december
Weer terug thuis even lekker wezen rennen in de regen met mijn vriendin Yolanda, die mij steunt door dik en dun bij deze uitdaging.

20141209 - Topsport for Life - Running


Dag 21, 8 december
Vanwege het feit dat de kinderen thuis waren de hele dag en ook die van mijn vriendin Yolanda, hebben we deze dag gekozen om een avond te sporten bij mijn vriendin thuis in de kelder, waar zij een volledig ingerichte sport accomodatie heeft. Aan keuze te over en nog een sauna toe ook. Geen excuses dus en dat doen we zeker nog eens!

20141210 - Topsport for Life - Fitness 2

 

Dag 22, 9 december
Vandaag had ik ook de kinderen van Yolanda, dus in plaats van 3, had ik er 6. Het was een wat druilerige dag en de kinderen raken wat verveeld van dat binnen hangen, dus zijn we er heerlijk even uit gegaan om te rennen en uit te waaien in het bos hier vlakbij. Iedereen weer wat energie kwijt en gezamellijk hebben we ervoor gezorgd dat de taak er voor die dag op zat voor wat betreft de uitdaging voor Topsport For Life. Twee vliegen in een klap!

20141211 - Topsport for Life - Boswandeling

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dag 23, 10 december
Hot Core Yoga deze keer met mijn vriendin Jenny en een heel pittige lerares Leah. Ik voel het nog geloof ik. Het was benen, buik en billen geloof ik (zo te voelen) en in de hitte knappe oefeningen doen en opdrukken, waarvan je de bodem toch echt een poosje goed voelt. Heerlijk en erg intensief. Voor mij veel effectiever als de rustigere yoga, dat is een feit! Maar ieder zijn ding…

20141212 - Topsport for Life - Hot Core Yoga

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dag 24, 11 december
Dit was zaterdag en dan gaat Sander met Noël voetballen en de dames en ik wilden wat samen doen voor Topsport For Life. Zo gezegd, zo gedaan; Zumba werd het. Heel leuk voor de kinderen en ouderen en daarbij kregen ze tussendoor meteen wat Spaanse les mee van Rosie. Echt een aanrader voor jongens en meisjes die van dansen houden. Dus volgende week denk ik weer met wat meer vriendjes en ouders! Jammer genoeg weten we niet altijd hoe de dagen lopen vooruit en is het wel eens lasting om langer vooruit te plannen, want anders zouden er vaak hele groepen kinderen en ouders mee gaan. Het geeft dus wel aan dat als je samen sport of beweegt, is het altijd leuker en heb je een stok achter de deur!!

20141213 - Topsport for Life - Zumba with kids

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dag 25, 12 december
Een mooie heldere en zonnige zondag, waar we heerlijk van genoten hebben met het gezin, op de fiets, voetballen, rennen, met en zonder kinderwagens en lopend. Een geslaagde familie sport dag voor Topsport for Life!

20141214 - Topsport for Life - Lopen en voetballen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Dag 26, 13 december

Heerlijk fris en zonnig weer, dus lekker buiten tennissen met Yolanda, haar kinderen en Noël. De meiden waren naar het dagverblijf. Het was lang geleden dat ik een bal geslagen had en de banen waren wat nat, maar dat mocht de pret niet drukken! Lekker voor iedereen.

20141215 - Topsport for Life - Tennissen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vandaag, 14 december, ben ik aan mijn laatste 10 dagen sporten voor Topsport for Life begonnen. Ik heb al heel veel steun en support mogen ontvangen vanuit Nederland en Canada en dat op heel veel verschillende manieren. Mijn dank daarvoor is groot!

Op kerstavond of 1e kerstdag zal ik het totaal bedrag bekend gaan maken van wat ik bij elkaar gesport heb, voor Topsport for Life. Intussen maken mijn nichtje Esther en velen anderen zieke mensen al gebruik van deze organisatie en de ‘FUNevents’ die zij organiseren. Bedankt Topsport for Life en al jullie vrijwilligers om dit mogelijk te maken en er te zijn voor de mensen die het zo hard nodig hebben!

Mocht je je nog afvragen of sponsoren nog kan; zeker weten!
Rekening nummer: NL07 RABO 01577 82 166 ten name van Topsport for Life, onder vermelding van
‘Donatie Geen woorden maar Daden’.

Verslag over de laatste 10 dagen:

Dag 27, 16 december
‘s-Morgens vroeg spinnen bij de Leisure Center met mijn trouwe sport maatje
Yolanda en Christine Pavan.  Een heerlijke start van de dag!!

20141216 - Topsport for Life - Spinnen met Yolanda en Christina

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Dag 28, 17 december
Hot Yoga at Oxygen Yoga met Yolanda en instructor Priscilla. Dat was me
een aardige oefening zoals je ziet aan de ‘after picture’. Heerlijk warm en een
los gevoel  na deze activiteit, maar ze
gaf het zeker niet weg!

20141217 - Topsport for Life - Hot Yoga met Yolanda en Priscilla

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dag 29, 18 december
Thuis voor de buis een dvd aangezet en met de kinderen gesprongen en
gedanst met gewichten en grond oefeningen gedaan. Iets wat een echte aanrader
is, op een donkere somber dag, met kinderen thuis die barsten van de energie! Lachen, gieren, brullen…..

20141218 - Topsport for Life - Thuis bewegen met de kinderen - 02

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dag 30, 19 december
Helaas was deze dag een misser, want Sander was woensdag al ziek geworden en ik voelde het donderdag al aankomen en vrijdag, na het huis schoonmaken en boodschappen te hebben gedaan, kreeg ik koorts en ook de griep. Jammer!  Ik wilde nog wel doorzetten, maar dit zou niet verstandig zijn geweest. Ik heb zondag hiervoor in de plaats wel 2 activiteiten gedaan en hoop dat dit het voor de sponsors goed maakt, voor wat betreft mijn “uitdaging”. Inmiddels heeft heel het gezin, behalve Noël, de griep, dus een beetje aanpassen hier en daar!


Dag 31, 20 december

Zumba met de kinderen bij Latin Flavours. Geweldig voor jong en oud!

20141220 - Topsport for Life - Zumba met de kinderen - 01

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Dag 32, 21 december

Lekker even met het hele ‘gammele gezin’ naar buiten om te steppen, basketballen,
voetballen, trappen op en af rennen, hinkelen en wandelen. Omdat ik vrijdag
echt te gammel was om iets te doen aan sport, heb ik deze dag nog een extra
workout bij Yolanda gedaan in haar fitness ruimte en ben daarna even in haar
saunageweest in de hoop alles eruit te zweten en op een spoedig herstel.

20141221 - Topsport for Life - Met gammele gezin toch naar buiten - 05 20141221 - Topsport for Life - Met gammele gezin toch naar buiten - 03

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dag  33, 22 december
Bij mijn vriendin en buurvrouw Yolanda in haar Fitness ruimte lekker met gewichten bezig geweest, wat gefietst en
daarna weer in de sauna, om zo hopelijk snel weer van de griep af te zijn!

20141221 - Topsport for Life - Inhaalslag in fitness en sauna

 

 

 

 

 

 

 

 


Dag 34, 23 december

Thuis aan de gewichten. Met zieke kinderen thuis en zelf ook nog gammel, liepen de plannen anders, dus even aangepast. Noël was de enige ‘fitte’ in huis die mee wilde en kon doen en liet maar wat graag zijn spieren zien!

20141223 - Topsport for Life - Jetty ziek thuis toch aan de gewichten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dag 35, 24 december
We eindigden deze uitdaging vandaag met een hele groep mensen vrienden, op de plek waar we begonnen zijn op dag 1, vlakbij huis op de dijken en in het bos bij Kanaka Regional Park. Geweldig bedankt iedereen voor de support in het bijzonder op deze dag. Naomi is zoals jullie zien nog niet fit, maar was er bij!  Het was een geweldig mooi einde, van een bijzondere mooie uitdaging. Nu ga ik ook lekker kerst vieren en de computer uit
zetten, telefoon aan de kant en lekker eten.n!

20141224 - Topsport for Life - Wandeling met alle fans - 07

 

Geschreven door:

Lees anders ook

Geen soortgelijke blogs gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan