Beleidsplan 2017-2019 een trapje hoger!

topsport-for-life-brainstormgroep-beleid-2017-2019
Onze vrijwilligers brengen samen ons beleid een trapje hoger! Met Joël Prat, Roos de Graaf, Erik in ‘t Zand, Wendy Schapers, Marga van Dijck, Gera Soederhuizen, Paula Pietersen-Teunisse, Dirk de Jong, Nita van Vliet, Miel in ‘t Zand, Judith Soons en Joop Berden. Foto: Frans Meulendijks

 

Eindhoven, 8 oktober 2016 – Vandaag heeft een groep vrijwilligers met elkaar gewerkt aan de toekomst van Topsport for Life. Onder professionele leiding van management consultant Frans Meulendijks werden meningen geïnventariseerd en met elkaar gediscussieerd over de toekomst van onze stichting.

Diverse thema’s kwamen aan bod, waaronder de positionering, onze organisatiestructuur en de interne en externe communicatie. Ook werden knelpunten benoemd. Alle ideeën en meningen werden ook op papier vastgelegd en gefotografeerd waardoor ook de zekerheid bestaat dat alle meningen worden meegenomen in de verdere overwegingen. 

topsport-for-life-brainstormsessie-beleid-2017-2019
In ons ‘SX’-kantoor samen aan het werk over ons nieuwe beleid

 

Voor de eerste keer werd er op een dergelijke manier met een bredere vertegenwoordiging vanuit ons vrijwilligersbestand met elkaar gesproken over het te voeren beleid. Dit past ook in de beoogde verdere professionalisering. Het gesprek leidde tot nieuwe interessante inzichten en in de komende maanden wordt hieraan door de groep verder gewerkt, wat uiteindelijk gaat leiden tot het beleidsplan voor de komende 3 jaar. Uiteindelijk wordt het nieuwe beleidsplan dan eind dit jaar vastgesteld door het bestuur en vanaf 2017 tot uitvoering gebracht. En uiteraard zal dit nieuwe beleid dan ook in het kader van optimale transparantie publiek worden gedeeld.

Geschreven door:

Lees anders ook

Geen soortgelijke blogs gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan