Belgische actie voor Topsport for Life groot succes!

Topsport for Life - Sleutelhangers

Eindhoven, 15 mei 2019 – In de afgelopen 3 maanden is er op initiatief van Eveline Haegeman, de 1e Belgische gast van Topsport for Life, een ludieke actie opgezet die een prachtig resultaat heeft opgeleverd.

Eveline, die zelf al enkele jaren leeft met ALS, had zich in 2018 via Facebook gemeld bij de stichting en heeft al aan verschillende activiteiten van de stichting meegedaan. Zo heeft zij onder meer, samen met zoon Gregory, genoten van onze jaarlijkse zeildag, is zij  op vakantie met ons mee geweest naar Ameland en was zij ook in december aanwezig bij het ‘Kerst Proeven’ in Arnhem.

Al die mooie genietmomenten hebben haar geïnspireerd om een geldinzamelingsactie voor de stichting te bedenken en te organiseren. Zo kwam zij op het simpele idee om sleutelhangers te gaan haken en te verkopen. Omdat zij door haar ziekte zelf niet meer kan haken, heeft zij een aantal dames weten te vinden die voor haar actie graag mee wilden gaan helpen. In de afgelopen 3 maanden hebben zij honderden prachtige en unieke sleutelhangers gecreëerd en andere vrijwilligers hebben weer heel veel van de gemaakte sleutelhangers verkocht á €5 per stuk.
Dit heeft geresulteerd in een fantastische opbrengst, waarbij gisteren in het mooie Triamant Aunove in Zottegem tijdens een gezellige receptie de cheque werd overhandigd aan Topsport for Life:

 

Eveline omringd door een aantal vrijwilligers die aan de actie hebben meegewerkt en met Miel in 't Zand en Nita van Vliet van Topsport for Life.
Eveline omringd door een aantal vrijwilligers die aan de actie hebben meegewerkt en met Miel in ‘t Zand en Nita van Vliet van Topsport for Life.

€1.587,00

 

Topsport for Life - Eveline HaegemanEveline: “Ik heb via Facebook kennis gemaakt met de stichting en toen de mogelijkheid er kwam dat ook Belgische zieke mensen zich konden inschrijven heb ik dat meteen gedaan, want in ons land bestaat een dergelijk mooi initiatief niet. Vanaf het 1e evenement waar wij aan hebben meegedaan, werden we als in een warm bad ontvangen door alle lieve en ook deskundige vrijwilligers van Topsport for Life. Wat heb ik al enorm genoten en gelachen tijdens al die mooie dagen waar ik bij mocht zijn! Omdat ik ook weet dat de stichting het financieel niet breed heeft, heb ik deze actie bedacht. Nu deze zo geslaagd is, ben ik enorm blij en het geeft mij ook zoveel voldoening dat ik ondanks mijn ziekte toch iets terug heb kunnen doen.
Mijn wens is dat nog veel meer mensen de stichting willen gaan steunen. Door ook een actie te organiseren of door misschien donateur te worden. Zodat we nog veel mooie dagen met elkaar mogen beleven en het leven met een ziekte iets draaglijker wordt.”

 

Wij willen alle lieve mensen uit België, en natuurlijk Eveline in het bijzonder, enorm hartelijk bedanken voor deze zeer geslaagde actie voor Topsport for Life!

 

Wil jij misschien ook een actie organiseren voor Topsport for Life? De actie van Eveline bewijst weer hoe relatief gemakkelijk een actie kan worden georganiseerd, hoeveel plezier dit onder alle meewerkende vrijwilligers kan opleveren én hoe leuk het is wanneer je sámen goed kunt doen voor anderen!
Graag willen wij helpen om jouw idee uit te voeren. Neem vrijblijvend contact op met de stichting of kijk eens op deze pagina van onze website:
>> kom ook in actie

 

En natuurlijk kun je de stichting ook heel erg helpen door een eenmalige of vaste donatie aan ons te doen
>> word donateur

Geschreven door:

Lees anders ook

Geen soortgelijke blogs gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan