Boek 'Hemelse Vaders' verschijnt 27-10

Topsport for Life - Hemelse Vaders 02

Eindhoven, 17 september 2019 – Op 27 oktober van 14.00-17.00 uur aanstaande is in de Grote Kerk in Elst de boekpresentatie van ‘Hemelse Vaders’.
Van de opbrengst van het boek wordt 10% gedoneerd aan Topsport for Life. Maar wanneer je het boek via ons koopt (€ 19,95 + eventuele verzendkosten), houden we er als stichting nog beduidend meer aan over. Bestellen kan nú al door het formulier onderaan deze pagina in te vullen en op ‘Verzend’ te drukken.

Het boek vertelt de persoonlijke verhalen van 30 dochters die schrijven over hun overleden vader. 
Schrijver en uitgever Renate Diks (1965) uit Elst is de initiatiefnemer van het boek die er de titel ‘Hemelse Vaders’ op plakte. Ook het verhaal van haar vader staat in het boek, maar dan geschreven door zus Marlou.

Natuurlijk zijn wij op 27 oktober ook aanwezig bij de boekpresentatie, samen met onze ambassadeur Ronnie Möller. Hij is vader van 2 jonge zoontjes en leeft met heel veel fysieke beperkingen al 8 jaar met ALS. 

Wil jij ook bij de boekpresentatie aanwezig zijn? Dan is het fijn om dat even bij ons te melden. Graag mailen naar info@topsportforlife.nl.

Volg de link voor het artikel in dagblad De Gelderlander van 15 september:

>> klik hier

 

Website met informatie, foto’s en de lievelingsliedjes van de vaders: www.hemelsevaders.com

Vul het formulier hieronder in om je boek of boeken te bestellen. Vergeet daarna niet op de ‘Verzend’ button te klikken.Je krijgt dan een automatische bevestiging in de door jou opgegeven mailbox.

[ninja_form id=241]

Geschreven door:

Lees anders ook

Geen soortgelijke blogs gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan