Burgemeester Grootenboer bij de start van 'Samen voor de wind'

 

Eindhoven, 19 mei 2016 – Op zondag 29 mei aanstaande organiseert Topsport for Life voor haar gasten voor de derde keer een heerlijke dag op het water met de naam ‘Samen voor de wind’. Deze keer zal burgemeester Ada Grootenboer-Dubbelman bij de start in de haven van Oude Tonge aanwezig zijn en ook het startschot verzorgen.

 

Topsport for Life - Burgemeester Ada GrootenboerWij zijn erg blij met haar betrokkenheid bij het lot van de gasten van Topsport for Life. Met haar aanwezigheid geeft zij er blijk van dat Goeree-Overflakkee graag klaar staat voor de zieke medemens.

 

Topsport for Life - Anita van Beek - Samen voor de wind 2015

Bij goed weer zullen ca. 10 zeil- en motorjachten meevaren. De tocht gaat naar de oude haven van Willemstad waar alle deelnemers kunnen genieten van een heerlijke lunch. In de loop van de middag vaart de stoet dan weer terug naar Oude Tonge waar de dag wordt afgesloten met een gezellige borrel in het clubhuis van de zeilvereniging.

 

Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt dankzij de leden van Zeilvereniging Oude Tonge. Wij zijn hun daar zeer dankbaar voor!

Voor meer informatie en inschrijven klik hier

 

Geschreven door:

Lees anders ook

Geen soortgelijke blogs gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan