Cegeka doneert €5.000 voor ons Wintercamp!

Banner Wintercamp 2016


Eindhoven, 4 januari 2016 –
Vorige week zijn wij in samenwerking met ‘Heroes & Friends’ een crowdfundingactie gestart om daarmee €12.000 bij elkaar te krijgen waarmee wij ons Wintercamp kunnen financieren. Vandaag kregen we het fantastische bericht dat het bedrijf Cegeka ons tegemoet komt met een bedrag van maar liefst €5.000! Daarmee maken we meteen een reuzesprong in het behalen van onze doelstelling.

Maar we zijn nog niet op de helft en hopen dan ook dat in de komende weken heel veel mensen en misschien nog wel meer bedrijven mee gaan helpen. Want een vakantie naar de zon is voor veel mensen die leven met een levensbedreigende ziekte geen normale zaak meer. Zijn het niet de fysieke beperkingen, dan zijn het vaak de financiële zorgen die een dergelijke vakantie onmogelijk maken.
Topsport for Life is in staat om deze mensen toch ‘de week van hun leven’ te bezorgen, maar heeft daar dan ook de hulp van anderen bij nodig. Wij zorgen voor de organisatie en (medische) begeleiding, maar voor het geld hopen en vertrouwen we op de steun van anderen.

In de maand januari zullen er met regelmaat door ons berichten via Facebook worden verspreid en waarin wij oproepen om onze actie te ondersteunen. Via het platform van Heroes & Friends kan dat dan op 2 manieren:

1. Je doneert je Facebook-netwerk.
Een unieke mogelijkheid die nog niet eerder is vertoond! Deze ‘donatie’ houdt in dat je voor deze actie ermee akkoord gaat dat onze berichten over de actie Wintercamp automatisch verschijnen op jouw eigen tijdlijn op Facebook. Je ‘deelt’ dus automatisch. En je hoeft niet ongerust te zijn, we gaan niet ‘spammen’.  In totaal zullen er circa 6 berichten van ons via Heroes & Friends via Facebook worden verspreid.
Het grote voordeel van deze werkwijze is natuurlijk dat we zo enorm veel mensen kunnen bereiken, maar dan moet je dus wel hieraan meewerken en je netwerk beschikbaar stellen.

2. Je doneert geld. Dat kan via de actiepagina op Heroes & Friends (credit card of PayPal), óf rechtstreeks op onze bankrekening NL07 RABO 0157 782 166 onder vermelding van ‘Donatie Wintercamp 2016’.

 

Mogen we ook op jouw medewerking rekenen? BEDANKT!

 

 

 

 

Geschreven door:

Lees anders ook

Geen soortgelijke blogs gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan