Challenge Jetty zit er nu op!

20141224 - Topsport for Life - Wandeling met alle fans - 05

Actie Jetty Prins levert €3.155 op voor Topsport for Life!

Eindhoven/Maple Ridge (Canada), 25 december 2014 – Vijf weken geleden startte Jetty Prins met een ludieke actie voor Topsport for Life, geïnspireerd door de ongeneeslijke ziekte van haar nicht Esther van Santen, die door tussenkomst van Jetty nu ook door Topsport for Life wordt begeleid bij haar ziekte. Haar doel: 5 weken onafgebroken iedere dag sporten en daarmee trachten zoveel mogelijk geld in te zamelen voor stichting Topsport for Life. En dat heeft het prachtige bedrag van €3.155 opgeleverd, een geweldig Kerstcadeau vanuit Canada voor onze stichting!

Wij zijn Jetty dan ook enorm dankbaar dat zij in het verre Canada 5 weken lang heeft gedaan waar een zieke elke dag voor staat: ‘topsporten’. En natuurlijk willen we ook alle mensen van harte bedanken die de actie van Jetty hebben gesteund met donaties aan Topsport for Life. Echt geweldig!

Op Kerstavond kregen wij vanuit Canada het volgende verslag over de laatste dagen van haar actie. Het is hartverwarmend om te zien dat Jetty niet alleen ervoor stond, maar inmiddels een aardige fanclub voor Topsport for Life op de been heeft weten te brengen! Uiteraard wensen wij ook Jetty, haar man en kinderen en alle vrienden daar een heel fijn Kerstfeest en een mooi begin van het aanstaande Nieuwe jaar 2015!

Dan volgt hier Jetty’s laatste verslag:

20141224 - Topsport for Life - Wandeling met alle fans - 01“Beste mensen,

Hierbij mijn laatste update van de afgelopen 5 weken. De challenge zit er nu voor mij op! Ik heb ervan genoten en ben erg dankbaar voor alle support, berichtjes, e-mails en positieve dingen die ik hier zelf uit heb mogen halen. In het bijzonder wil ik Yolanda Roman even bedanken, mijn vriendin, buurvrouw en ‘partner in crime’, want de enige reden die ze had om niet mee te gaan om te sporten, was om op onze kinderen te passen, terwijl ik ging sporten. Dus Yolanda; BEDANKT, het heeft ontzettend geholpen!

Bovenaan staat natuurlijk de reden waarom ik dit allemaal gedaan heb; voor mijn nichtje Esther, haar zoontje Jonathan, mijn oom Joh, Tante Hennie en alle familieleden en naasten. Daarbij hopen wij dat dit alles ook ten goede komt aan vele andere zieken, waar wij als gezin ook veel aan denken. Wij wensen hun allemaal het beste en sterkte!

Om nog even kort samen te vatten “Waarom Topsport for Life?” Deze organisatie doet er ALLES aan om de periode dat iemand vecht tegen een levensbedreigende ziekte en misschien zelfs in de laatste levensfase komt, tot een fantastische en overgetelijke tijd te maken! Ze doen aan het vervullen van individuele wensen. Ook biedt de stichting naast het organiseren van onvergetelijke dagen, 24/7 coaching/begeleiding aan de zieke en de naasten. Voor mij ook een erg belangrijk punt; Nagenoeg alle werkzaamheden worden georganiseerd en uitgevoerd door vrijwilligers. Dus er blijft geen geld aan de strijkstok hangen.

Bedankt lieve mensen, het was heel bijzonder dit te mogen doen!

Rekening nummer:  NL07 RABO 01577 82 166 ten name van Topsport for Life, onder vermelding van ‘Donatie Geen woorden maar Daden’.

Sportieve groetjes,
Jetty Prins
https://www.facebook.com/jetty.prins

De rapportage van de laatste dagen voor de uitdaging voor Topsport for Life vind je hier.

Door Yolanda is nog de volgende mooi korte video-impressie gemaakt:

 

 

Geschreven door:

Lees anders ook

Geen soortgelijke blogs gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan