Doe mee aan de Fundrunner Cup t/m 21 maart a.s.

FR Promo Facebook TopsportfL

Fundrunner: kom in beweging voor Topsport for Life

Eindhoven, 20 februari 2015 – Topsport for Life is één van de elf goede doelen die met de app Fundrunner is gestart. Met Fundrunner kun je een ‘beweeg’-activiteit (in de buitenlucht) laten sponsoren. En dan maakt het niet uit of je 50 of 100km gaat fietsen op de racefiets, 10km wandelen/hardlopen of dat je de hond gaat uitlaten of op je fiets naar de supermarkt gaat.
Elke activiteit levert een donatie op die mogelijk wordt gemaakt door deelnemende bedrijven. Fundrunner is er voor iedereen met een smartphone. Het werkt heel eenvoudig. Je plaatst na afloop van de activiteit jouw prestatie op Facebook of Twitter en verzilvert zo jouw activiteiten voor het goede doel.

Bekijk hier de korte informatieve video:

Wat moet je doen om deel te nemen? 

Fundrunner Packshot HR TopsportForLife FC

 

  1. Download Fundrunner voor Android bij Google Play of download Fundrunner voor iOS (iPhone) in de appstore van Apple.Appstore GooglePlay HR FC
  2. Start de app, kies voor bijvoorbeeld wandelen, kies Topsport for Life als goede doel en kies een sponsor die de donatie gaat betalen
  3. Start je activiteit
  4. Wanneer je klaar bent stop je de activiteit en staat er in de Fundrunner app een bericht klaar. Na het versturen van het bericht gaat het bij elkaar gewandelde of gefietste bedrag automatisch naar Topsport for Life. Je kunt er ook voor kiezen om niet elke activiteit te posten. De afgelegde kilometers worden dan wel opgeslagen en meegenomen om te bepalen of je in aanmerking komt voor bepaalde kortingsacties van de sponsoren. Maar liever hebben we natuurlijk dat je wel iedere activiteit post, zodat het verdiende geld ook bij ons terecht komt!

    Voorbeeld van een tweet van een geposte activiteit:

    TFL tweet

Er zijn elf goede doelen aan Fundrunner verbonden. Zij hebben gezamenlijk de app mogelijk gemaakt om een nieuwe vorm van fondsenwerving te introduceren in Nederland.

 

Logo fundrunnercup RGB
Kom jij ook in actie?
We willen graag dat zoveel mogelijk mensen in Nederland kennismaken met Fundrunner. Dat doen we met een gezamenlijke actie van 12 t/m 21 maart. De aftrap van deze Tiendaagse is op donderdag 12 maart tussen 12.00-13.00 uur geweest. Op hetzelfde moment zijn een uur lang vanaf de thuislokatie van de deelnemende goede doelen groepen mensen samen een wandel-, – fiets of hardloopactiviteit gaan doen.

En dus ook vanaf het kantoor van Topsport for Life aan de Theo Koomenlaan 7 te Eindhoven. Aan deze wandeling hebben ook de volgende prominenten meegedaan die met hun deelname ook de aandacht willen vestigen op Fundrunner:

– ex-PSV-er Hans van Breukelen (73 X Oranje, tevens ambassadeur van Topsport for Life)
– ‘PSV-icoon’ René van de Kerkhof
– ex-PSV-er Björn van der Doelen
– ex-PSV trainer Sef Vergoossen (tot nu toe de laatste coach die PSV kampioen van Nederland heeft gemaakt..)
– Geert van Eijk (92-voudig hockey-international)
– Guido Görtzen (425-voudig volleybal-international)
– Jean-Paul de Jong (coach van FC Eindhoven)
– Joop Alberda (o.a. coach van het gouden volleybalteam Olympische Spelen 1996)

Samen met jou hopen we dat zoveel mogelijk mensen dit initiatief gaan steunen en tijdens de 10-daagse actie tenminste 1 x de app gaan gebruiken. Er kunnen ook leuke prijzen mee worden gewonnen, zoals een Sony Xperia Tablet Z2!
Kijk ook op www.fundrunner.nl

Ad HelpdeZonnebloemFRcup

 

Ad WordjijFR2015 alg

Geschreven door:

Lees anders ook

Geen soortgelijke blogs gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan