Dutch Uncles trotse sponsor van Topsport for Life

Nieuws

Eindhoven, 19 maart 2024 – De eveneens in het SX-gebouw in Eindhoven gevestigde organisatie Dutch Uncles heeft zich aangesloten als sponsor van Topsport for Life! De nieuwe sponsor is financieel adviseur voor particulieren en bedrijven op het gebied van hypotheken, verzekeringen, pensioenen, verduurzaming woningen en vermogensadvies.

Marco Jansen, directeur van Dutch Uncles: “In onze werkzaamheden hebben wij veel persoonlijk contact met onze klanten over hun financiële situatie. Ook in het geval het leven verandert door een ernstige ziekte van de klant. Wij begrijpen daardoor heel goed hoeveel stichting Topsport for Life met haar hulp en activiteiten betekent voor deze mensen. Daarom zijn wij er trots op om als sponsor van de stichting een bijdrage te kunnen leveren aan een beter leven voor deze kwetsbare doelgroep”.

In de afbeelding hieronder is te zien hoe Marco Jansen (rechts op de foto) en Miel In ‘t Zand, directeur van Stichting Topsport for Life de samenwerkingsovereenkomst ondertekenen. Samen zetten we ons met alle andere sponsoren, donateurs en vrijwilligers in voor een beter leven voor hen die dat als gevolg van een levensbedreigende ziekte nodig hebben.

Meer informatie over Dutch Uncles, klik hier.

Geschreven door:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan