Eerste €50.000 opgehaald met Fundrunner

logo Fundrunner

PERSBERICHT VAN FUNDRUNNER

Nieuwe manier om in beweging te komen voor het goede doel slaat aan

Zaandam, 2 juli 2015 – De nieuwe sport- en goede doelenapp Fundrunner, beleefde deze week een magisch moment. De grens van 50.000 euro opgehaald sponsorgeld werd bereikt. Een prachtig resultaat van de duizenden Fundrunners die de app hebben gedownload en zich op deze manier inzetten voor hun doel.   Ondertussen is de gratis Fundrunner app al bijna 30.000 keer gebruikt sinds de lancering begin dit jaar.

Met name de Zonnebloem heeft veel profijt van deze nieuwe manier om consumenten bij hun doel te betrekken. “Voor de goede doelen is het lastig om met name de wat jongere doelgroepen aan zich te binden. Bij nieuwe generaties passen ook weer andere manieren van een steentje bijdrage. Met Fundrunner zien we dat we daar een mooie brug hebben geslagen. Zo kan iedereen op een eigentijdse manier ‘goed doen’ zonder dat men zelf hoeft te doneren of op zoek hoeft te gaan naar sponsors” aldus Bert Merkestein één van de initiatiefnemers van Fundrunner.

Toekomst
De toekomst ziet er goed uit voor Fundrunner. Steeds meer merken en organisaties verbinden zich aan dit concept, om Fundrunners te sponsoren en hun steentje bij te dragen aan de maatschappij. De laatste organisatie die is ingestapt is Hansaplast die de Fundrunners gaat sponsoren die zich inzetten voor het Rode Kruis. Ook steeds meer organisaties stappen in Fundrunner om hun eigen personeel te sponsoren en op die manier de betrokkenheid en vitaliteit van de werknemers te verhogen.

EINDE BERICHT

Noot redactie Topsport for Life: Voor Topsport for Life is nu in totaal meer dan €7.500 ingezameld via Fundrunner. Het bedrag van €50.000 heeft betrekking op ALLE goede doelen. Voor Topsport for Life zijn wij nu DRINGEND op zoek naar nieuwe sponsoren. Geïnteresseerden kunnen hiervoor contact opnemen met voorzitter Miel in ‘t Zand,mail naar miel@topsportforlife.nl.

Geschreven door:

Lees anders ook

Geen soortgelijke blogs gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan