Even voorstellen: Anke Haerden

Eindhoven, 1 maart 2017 – Met regelmaat bieden wij studenten de mogelijkheid werkervaring op te doen bij onze stichting. Vandaag is Anke Haerden bij ons gestart en zij krijgt hier de gelegenheid zich voor te stellen. Wij zijn in elk geval blij met de komst van Anke en wensen haar veel succes en vooral veel plezier bij haar werk voor Topsport for Life!

 

“Hallo! Ik ben Anke Haerden, 20 jaar oud en ben vanaf vandaag een nieuwe stagiaire bij Topsport for Life! Momenteel zit ik in het 3e jaar van mijn opleiding, Sportkunde Urban op de Fontys Sporthogeschool in Eindhoven. Het komende half jaar zal ik aan de slag gaan met het organiseren van verschillende activiteiten voor de gasten en de vrijwilligers. Naast het organiseren probeer ik natuurlijk ook mee te gaan en te helpen met de activiteiten en uitstapjes!

Als ik niet naar school of stage moet  kun je mij altijd vinden op het hockeyveld. Ik ben trainer en coach van verschillende teams en speel zelf in Dames 1 bij Geldrop. Ook ben ik altijd in voor een avondje gezelligheid met vriendinnen. Ik heb er erg veel zin in en hoop veel te kunnen leren het komende half jaar, wie weet tot snel!”

Anke met haar kampioensteam in 2016
Anke met haar kampioensteam in 2016

 

Geschreven door:

Lees anders ook

Geen soortgelijke blogs gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan