Haarmode Rob uit Eindhoven doneert €1.509!

topsport-for-life-overhandiging-donatie-rob-vos

 

Eindhoven, 4 oktober 2016 – Afgelopen zaterdag vierde Haarmode Rob uit Eindhoven het 25-jarig bestaan van het kappersbedrijf met een spetterend feest voor haar relaties. Dit jaar werden eerst beide kapperszaken in Eindhoven (Heezerweg en Blixembosch) daarvoor grondig verbouwd en klaar gemaakt voor de volgende fase van het bedrijf.
Topsport for Life werd door eigenaar Rob Vos als goed doel verbonden aan het feest en in plaats van cadeaus vroeg Rob zijn gasten een donatie te doen aan de stichting. De actie leverde uiteindelijk een prachtige donatie op van €1.509, welke vandaag door eigenaar Rob Vos voor zijn zaak Blixembosch werd overhandigd aan Miel in ‘t Zand, voorzitter van Topsport for Life.

 

topsport-for-life-logo-haarmode-rob

 

Ook was Topsport for Life uitgenodigd om een stand te hebben bij het feest om zodoende ook met geïnteresseerde gasten in gesprek te kunnen gaan over het werk wat wij doen voor mensen die levensbedreigend ziek zijn. Vrijwilliger Dirk de Jong en stagiaire Joël Prat offerden daarvoor graag hun vrije zaterdagavond op.

topsport-for-life-stand-bij-jubileumfeest-haarmode-rob

 

Rob Vos: “Ik had geen idee welk goed doel we zouden kiezen voor onze actie. Google bracht uiteindelijk uitkomst! We stuitten op Topsport for Life en waren direct overtuigd dat deze stichting heel goed bij ons paste. We vinden het geweldig wat zij doen voor mensen die ziek zijn en hun naasten. Heel bijzonder! Ook vonden wij het mooi dat de stichting in Eindhoven is gevestigd en dus vooral ook in de regio actief is. De keuze was gemaakt en we zijn blij dat we zo’n mooi bedrag voor Topsport for Life hebben ingezameld!”

 

Geschreven door:

Lees anders ook

Geen soortgelijke blogs gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan