Inphos Nederland partner van Topsport for Life

Miel in ’t Zand neemt in de lobby van het ‘SX’ gebouw op Strijp-S de prachtige HP Z-Book in ontvangst van Cynthia Derkzen.
Miel in ’t Zand neemt in de lobby van het ‘SX’ gebouw op Strijp-S de prachtige HP Z-Book in ontvangst van Cynthia Derkzen.

Inphos_logo_kleur_verloop_rgb_300dpi

Eindhoven, 30 januari 2019 – Gisteren werd door Cynthia Derkzen, marketeer bij Inphos+ Nederland, een prachtige HP Z-Book aan Topsport for Life overhandigd. Daarnaast biedt de ICT partner uit Eindhoven de Stichting extra ondersteuning in de vorm van training op het gebied van Office365.

Cynthia Derkzen: “Wij zijn, net als Topsport for Life, gevestigd op Strijp-S in Eindhoven en hebben zo ook kennis gemaakt met Topsport for Life. De passie en betrokkenheid waarmee Miel en zijn team van vrijwilligers zich inzetten voor mensen die levensbedreigend ziek zijn, heeft grote indruk gemaakt op ons. Wij vinden het fijn, dat wij op deze manier een gebaar kunnen maken naar Topsport for Life, zodat men in ieder geval op een slimme en prettige manier met elkaar kan samenwerken. Zo kan Miel zijn aandacht maximaal richten op het organiseren van mooie activiteiten en begeleiding voor de gasten van Topsport for Life.”

Miel in ’t Zand: “Wij zijn heel erg blij met dit mooie aanbod van inphos+! Voor ons wordt het steeds belangrijker dat we onze ICT op orde hebben. Het werken met goede apparatuur en software is daarvoor absoluut een voorwaarde. Ook is het erg fijn dat inphos+ vlakbij is gevestigd en we zo snel kunnen schakelen wanneer dat nodig is”.  

 

Over inphos+ Bij inphos+ gelooft men dat het uitbesteden van ICT-, telecom- en hosting vraagstukken aan de juiste partner, bedrijven vooruithelpt in het succes van hun onderneming. Inphos+ zorgt hierin voor een frisse blik. Een eerlijk advies van een team van professionals, dat ondernemers terzijde staat om het maximale uit hun ICT omgeving te halen, waardoor organisaties zich kunnen focussen op hun corebusiness.
Naar de website van inphos+ >>

Geschreven door:

Lees anders ook

Geen soortgelijke blogs gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan