Internationale Yogadag in Gemert voor Topsport for Life

Topsport for Life - Yoga in Gemert 03


Gemert, 21 juni 2020 –
Deze 1e dag van de zomer vallen de Internationale Yogadag en Wereld ALS Dag traditioneel samen. Dit inspireerde Lonneke Wouters van Inner Adventures en Suzan Godding, yogadocente van Crossfit Gymert, beide gevestigd in Gemert, om hun yogasessie op deze dag te koppelen aan Topsport for Life.

 


Lonneke en Suzan waren geraakt door de video die enkele weken geleden in het nabij gelegen Erp was opgenomen voor de Voetbalshirtweekactie voor onze stichting. In die indrukwekkende video was de hoofdrol voor ALS-er Piet Vromans en werd opgeroepen om Topsport for Life te steunen voor de ondersteuning die wij bieden aan mensen die nú leven met ALS en voor wie onderzoek naar alle waarschijnlijkheid helaas te laat zal komen.
Daarop besloten Lonneke en Suzan om vandaag bij hun yogasessie op de mooie Dorpscamping in Gemert geld in te zamelen voor Topsport for Life. De Dorpscamping verzorgde de locatie en koffie/thee. De gezamenlijke bijdragen hebben geleid tot een resultaat voor Topsport for Life dat er mag zijn:


VIJFHONDERD EURO!


Dank jullie wel Lonneke en Suzan en álle mensen die vandaag aan de yogasessie in de buitenlucht hebben meegedaan en gedoneerd hebben voor Topsport for Life, en dus voor een beter leven voor mensen die nú leven met ALS. 

Ook Piet was aanwezig om de mensen aan te moedigen. En vriendin Jaqueline s'tond in het veld'
Ook Piet was aanwezig om de mensen aan te moedigen. En vriendin Jacqueline s’tond in het veld’

 

Piet en Jacqueline hadden ook lekkere cakes gebakken voor de deelnemers.
Piet en Jacqueline hadden ook lekkere cakes gebakken voor de deelnemers.

 

 

Geschreven door:

Lees anders ook

Geen soortgelijke blogs gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan