KOGA nu ook partner in Fundrunner

KOGA wordt exclusief voor Topsport for Life sponsor in Fundrunner

 

logo KOGA

logo Fundrunner

 

Eindhoven/Heerenveen, 11-11-2014 – Sinds 3 november is Fundrunner verkrijgbaar in de Google App Store voor android-telefoons. Iedereen die deze app gebruikt kan zijn of haar kilometers omzetten in euro’s voor het goede doel welke worden gesponsord door bedrijven. Vanaf morgen zal ook het nederlandse topfietsenmerk KOGA aan Fundrunner zijn verbonden, en dan exclusief voor Topsport for Life als goede doel. Dat betekent dat wanneer ‘fundrunners’ ervoor kiezen om te gaan fietsen voor Topsport for Life, zij zich daarbij kunnen laten sponsoren door KOGA.

KOGA ondersteunt Topsport for Life van harte. Eerder dit jaar werden er door KOGA en Shimano al 5 nieuwe racefietsen aan Topsport for Life geschonken, nadat eerder 4 dure fietsen van de stichtingen waren gestolen.

“Wij zijn enorm blij met de beslissing van KOGA om ons nu ook via Fundrunner te gaan ondersteunen. Zo kunnen we er nog beter voor zorgen dat we in dit land lekker gezond bezig blijven en dan ook nog eens het goede doel ondersteunen. Dankzij deze steun kunnen wij dan weer mensen die strijden tegen een levensbedreigende ziekte beter helpen met onze organisatie van onvergetelijke dagen en onze coaching van de zieke en de naasten bij die (wed)strijd tegen een vaak ongelijke tegenstander”, aldus Miel in ‘t Zand, voorzitter van Topsport for Life.

Voor meer informatie over KOGA klik op de foto hieronder.

 Topsport for Life - KOGA schermafdruk

Geschreven door:

Lees anders ook

Geen soortgelijke blogs gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan