Ledro4Life en Topsport for Life bezorgen ALS-ers een onvergetelijke week

Topsport for Life - Ledromeer - 02 - titel

 

Eindhoven, 27 april 2017 – Wij zijn nu op Koningsdag bezig met de laatste voorbereidingen voor onze reis met een groep ALS/PLS/PSMA-gasten naar het Ledromeer in Italië.
Dit ‘Springcamp 2017’ is het resultaat van een nieuwe samenwerking tussen onze stichting en stichting Ledro4Life. Deze organiseert nu voor de 5e keer een benefietactie aan het Ledromeer om geld in te zamelen voor het wetenschappelijk onderzoek naar ALS én nu ook voor de eerste keer voor een betere kwaliteit van leven voor mensen die nú ziek zijn, waarvoor de samenwerking met Topsport for Life is gezocht.

Ook wij zijn trots en dankbaar dat wij nu samen met en dankzij Ledro4Life een onvergetelijke week voor onze ALS-gasten kunnen organiseren! Ons motto is ‘SAMEN STRIJDEN IS TOPSPORT’, deze samenwerking is daar een heel mooi voorbeeld van!
Ook verheugen wij ons op de ontmoeting met alle deelnemers. Want zonder de deelnemers en al hun sponsoren was dit niet mogelijk geweest! Vanaf maandag zijn wij ook aan het Ledromeer te vinden en zullen regelmatig foto’s en filmpjes delen via Facebook en Twitter.
Tip aan de lezers hier: ga ook de Facebookpagina liken van Ledro4Life en volg daar de berichten! En natuurlijk mag je ook nog altijd doneren!

 

>> Meer informatie


Hieronder volgt het nieuwsbericht zoals dit gisteren door Ledro4Life is gepubliceerd:

 
ledro4life5-jaarlogo-def-wit

Ledro4life & Topsport for Life maken bezoek ALS patiënten mogelijk aan Lustrum editie.

Volgende week is het zo ver. Ledro4life 2017 gaat van start in Italië. Met gepaste trots willen we jullie laten weten dat we naast de donaties aan ALS onderzoek via TryMe – waar 80% van onze totale donaties naartoe gaat- we er voor de lustrumeditie ook in geslaagd zijn om de reis voor een aantal ALS patiënten mogelijk te maken.

Topsport for life heeft dit mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Ledro4life. Topsport for Life stelt zich ten doel om patiënten die levensbedreigend ziek zijn en hun naasten een in alle opzichten `kwalitatievere’ wijze van leven of ervaring mee te geven en of te delen. Dat doet de Stichting o.a. door het organiseren van onvergetelijke dagen in groepsverband. Dit jaar zullen vier ALS patiënten met hun families mede dankzij hen en onze bijdrage onze lustrum editie kunnen bijwonen.

Wij hopen dat ons evenement en de gezamenlijke strijd die we daar leveren met jullie allen een positieve bijdrage levert aan het welzijn van de patiënten en hun families.

 

Geschreven door:

Lees anders ook

Geen soortgelijke blogs gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan