Limburgse Snel Koeriers nieuwe partner van Topsport for Life

Logo Limburgse Snelkoeriers

 

Eindhoven, 29 januari 2016 – De Limburgse Snel Koeriers, gevestigd in het Zuid-Limburgse Elsloo, wordt gedurende 3 jaar partner van Topsport for Life. Behalve financiële ondersteuning zal het bedrijf Topsport for Life ook gaan uitdragen in al haar communicatie-uitingen. Zo zal Topsport for Life binnenkort op de achterkant van alle (vracht)auto’s van het bedrijf te zien zijn.

En natuurlijk kan Limburgse Snel Koeriers ook haar diensten gaan inzetten voor ons, bijvoorbeeld wanneer wij zelf een transportvraag hebben rondom de evenementen die wij organiseren. Ook zijn wij erg blij met een extra donatie van €1.000 die zij nu al doen voor ons Wintercamp naar Zuid-Spanje.
Directeur Johan Kruijntjens: “In het verleden hebben wij sponsoractiviteiten gedaan in o.a. profvoetbal en het dameswielrennen. Sinds enige tijd volgen wij Topsport for Life en hebben enorme bewondering gekregen voor het fantastische werk dat de stichting doet voor een heel bijzondere categorie ‘topsporters’, mensen die dagelijks moeten leven met een levensbedreigende ziekte en die dus iedere dag een zware tegenstander tegenover zich hebben. Als bedrijf dat ook midden in de samenleving staat juichen wij Topsport for Life van harte toe, vandaar dat wij hebben besloten ons nu voor minimaal 3 jaar aan de stichting te verbinden”.

Topsport for Life - Limburgse Snel Koeriers

Limburgse Snel Koeriers (LSK) is in 1986 gestart met koerierswerk. Het was de eerste snelkoerier in Limburg. Door de jaren heen is LSK uitgegroeid tot een correct en betrouwbaar koeriersbedrijf met een groot aantal eigen wagens en vakbekwaam personeel waar kwaliteit hoog in het vaandel staat.

LSK heeft zich gespecialiseerd in het rijden van spoedwerk door geheel Europa. Daarnaast kunt u ook voor pakketten en distributiewerk bij LSK terecht.

LSK is in het bezit van alle benodigde vergunningen en is aangesloten bij de vakorganisaties NIWO, TLN en VKE. Voorts is LSK een erkend leerbedrijf voor chauffeurs in opleiding via VTL.

LSK is voor een optimale dienstverlening 24 uur per dag, 365 dagen per jaar actief!

Ga voor meer informatie over het bedrijf naar www.limburgsesnelkoeriers.nl

 

 

Geschreven door:

Lees anders ook

Geen soortgelijke blogs gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan