Mogen wij voorstellen?

DSCI0546-02

 

Eindhoven, 9 oktober 2015 – Vandaag bestaat ‘SX’ exact 1 jaar! Sinds 2,5 maand maken wij deel uit van dit nieuwe concept en huizen wij in dit unieke kantoorpand op ‘Strijp S’ in Eindhoven.

Ook een mooie gelegenheid om ons nieuwe team van Coördinatoren, zoals dat deze week voor het eerst bij elkaar is gekomen, aan jullie voor te stellen:
V.l.n.r.: Miel in ‘t Zand (voorzitter en Coördinator Fondsenwerving), Jeanne van Alst (secretaris bestuur), Jeffrey de Zeeuw (social media), Wendy Schapers (Evenementencoördinator), Erik in ‘t Zand (Marketing & Communicatie), Dirk de Jong (Manager Good Governance), Nita van Vliet (bestuurslid en Coördinator Cliëntencontact), Léon Zinger (Vrijwilligerscoördinator). Niet op de foto staat Erwin Leppens, penningmeester bestuur.

Nieuw in dit team zijn Jeffrey, Wendy en Léon. Zij zullen zich in de komende tijd nog persoonlijk aan u voorstellen.

We hebben er enorm veel zin in om met deze mensen en alle andere vrijwilligers in het land nog veel meer mensen die leven met een levensbedreigende ziekte heel veel onvergetelijke dagen te bezorgen en bij te staan bij hun grote wedstrijd!

 

 

Geschreven door:

Lees anders ook

Geen soortgelijke blogs gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan