Mooie evenementen in het vooruitzicht!

Eindhoven, 24 augustus 2022 – Er zijn in deze tijd genoeg redenen te bedenken waarom we somber kunnen worden over de toekomst. Maatschappelijk is er de nodige onrust rondom de boeren, de asielzoekers, de torenhoge inflatie, het mogelijk dit najaar weer terugkomende Coronavirus etc.
Maar over één ding zijn de meeste mensen wel vrolijk, en dat is de prachtige zomer! Dus laten we daar vooral zo lang mogelijk van genieten en dat doen wij bij Topsport for Life dan bij de aanstaande mooie evenementen:

Summercamp Ameland

Aanstaande zondag 28-8 vertrekken wij met een mooie groep van 21 mensen voor de 6e keer naar het prachtige waddeneiland. In de groep veel ‘oude bekenden’ maar ook weer een aantal nieuwe gasten. Ook het programma is deels weer ‘als vanouds’ maar er zitten ook weer enkele nieuwe activiteiten in. We hebben er zin in!
Volg komende week als je wilt ook onze berichten via de social media kanalen van Topsport for Life.

Super Friday bij de Dutch Grand Prix F1 in Zandvoort


Eén dag nadat we terug zijn van Ameland vertrekken we in alle vroegte alweer richting het racecircuit van Zandvoort. Dankzij de uitstekende contacten met Jumbo en HandicapNL kunnen we die dag 20 mensen als VIP-gasten een onvergetelijke dag bezorgen. En we zitten met onze neus dan letterlijk bovenop ‘de grid’ van de coureurs, recht tegenover de pitstraat.
Helaas hebben wij ook veel mensen die zich bij ons hadden aangemeld teleur moeten stellen, maar wij vertrouwen erop dat er begrip is dat we niet alle aanvragen konden honoreren. Hopelijk lukt het dan een volgende keer wel om de mensen die er nu niet bij zijn, dan wel mee te nemen.

>> lees hier verder voor alle andere geplande evenementen

Geschreven door:

Lees anders ook

Geen soortgelijke blogs gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan