Mooie resultaten met Fundrunner over 2015!

logo Fundrunner
Eindhoven, 3 februari 2016
– In het afgelopen jaar hebben we dankzij de hulp van velen Fundrunner kunnen opstarten. Het is de nieuwe manier geworden om ons en eventueel ook andere goede doelen te helpen door in beweging te komen, zonder dat het je zelf geld kost.

Door betrokken organisaties en merken aan Fundrunner te verbinden zijn we in staat om je kilometers om te zetten in een donatie. We zijn er maar wat trots op dat duizenden mensen net als jij (?) Fundrunner zijn gaan gebruiken. We hebben veel plannen om in 2016 nog meer in beweging te komen. Uiteindelijk willen we met elkaar de wereld een beetje mooier maken.

Klik op onderstaand filmpje om de resultaten van het afgelopen jaar en de sneak preview van onze nieuwe campagne te bekijken. Bedankt voor 2015 en het lijkt ons geweldig om in 2016 samen het succes nog groter te maken. Dus vergeet niet Fundrunner aan te zetten want elke kilometer telt!

Veel ‘fundrunners’ zeggen ook dat er eigenlijk geen enkele reden is om het niet te doen, dus wanneer je nog niet meedoet, lees dan hier  wat je moet doen.

Topsport for Life - Fundrunner - Bedankt namens de goede doelen

 

Geschreven door:

Lees anders ook

Geen soortgelijke blogs gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan