Nieuws van het bestuur

Bestuurswisselingen bij Topsport for Life

Eindhoven, 12-11-2014 – Op 3 november heeft Paula Pietersen-Teunisse in de bestuursvergadering afscheid genomen van het bestuur van stichting Topsport for Life. Het bestuur kijkt uit naar een opvolg(st)er. Paula heeft vanaf najaar 2011 structuur aangebracht in het concept Support for Life ( het begeleiden van zieken door life coaches en buddies), zij deed de intakegesprekken met de zieken en begeleidde hen in het contact met de life coaches. Wij bedanken Paula hiervoor zeer en ook voor haar inzet bij  talloze evenementen en het mede leiding geven aan de vakantiereizen. Wij zijn blij dat zij zich vanaf nu wil blijven inzetten als life coach voor onze organisatie.

Topsport for Life - Paula Pietersen met prominenten - kopie (640x426)
Paula bij een van onze evenementen op de foto met Thijs Zonneveld, Rudy Weghorst en Jochem Uytdehaage

Per dezelfde datum is Jeanne van Alst in ons bestuur benoemd en heeft zij de functie van secretaris overgenomen van Nita van Vliet, die zich binnen het bestuur nu gaat toeleggen op de fondsenwerving.

Jeanne van Alst
Jeanne van Alst

Jeanne is al enkele jaren vrijwilliger bij Topsport for Life en heeft al veel werk verricht op kantoor en bij de organisatie van evenementen. Wij zijn erg blij dat zij nu ook deel uitmaakt van het bestuur. Met het vertrek van Paula en de komst van Jeanne bestaat het bestuur nu nog steeds uit 4 personen en hebben we 3 vacatures: Miel in ’t Zand (voorzitter), Jeanne van Alst (secretaris), Erwin Leppens (penningmeester), Nita van Vliet (fondsenwerving), bestuurslid Support for Life (vacature, tijdelijk o.l.v. de voorzitter), bestuurslid Vrijwilligerscoördinatie (vacature, tijdelijk o.l.v. vrijwilliger Tedo Lemstra) en bestuurslid Evenementen (tijdelijk o.l.v. de secretaris).

 

 

Geschreven door:

Lees anders ook

Geen soortgelijke blogs gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan