Onze historische ploegleiderswagen bij Uw evenement!?

Sinds 2011 is onze stichting van de ploegleiderswagen die in de jaren’80 reed voor de wereldberoemde wielerploeg Panasonic-isostar van ploegleider Peter Post.
Renners die destijds voor de ploeg reden waren onder andere Theo de Rooy, Henk Lubberding, Johan van der Velden, Peter Winnen, Phil Anderson, Eddy en Walter Planckaert en Eric Vanderaerden. Ook Teun van Vliet reed voor de ploeg en in 2011 en 2012 hebben wij een benefiet wielertocht georganiseerd die zijn naam droeg.

Met de historische wagen rijden wij nu met gasten van Topsport for Life mee in professionele wielerkoersen en bij andere wielerevenementen. En natuurlijk gebruiken wij de wagen ook voor onze eigen publiciteit. Maar ook kan de wagen worden gehuurd om een wielerevenement van uw eigen organisatie of bedrijf of privé-activiteit aan te kleden en een nostalgisch tintje mee te geven!
Zo reed de wagen afgelopen week mee met een wielertocht die een bank organiseerde voor haar medewerkers en relaties. Het filmpje hieronder geeft een indruk daarvan.

De ploegleiderswagen is op het dak voorzien van een omroep- en muziekinstallatie die kan zorgen voor extra sfeer en natuurlijk ook voor praktische doelen.

Wilt u ook gebruik maken van de wagen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Geschreven door:

Lees anders ook

Geen soortgelijke blogs gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan