Ronald gaat morgen dankzij de 10-jarige Nika naar de Kuip!

Ronald is enorm blij met de kaarten voor Feyenoord-Heracles. De nog maar 10-jarige Nika is de lieve en gulle geefster!
Ronald is enorm blij met de kaarten voor Feyenoord-Heracles. De nog maar 10-jarige Nika is de lieve en gulle geefster!

 

Eindhoven, 13 mei 2017 – Onze oproep via social media van afgelopen donderdag om Ronald, die leeft met een zeer ernstige hersentumor, zijn grote droom te laten uitkomen heeft enorm veel reacties opgeleverd. En uiteindelijk ook het gewenste resultaat! Ronald gaat morgen samen met zijn schoonvader naar dé wedstrijd van het jaar, Feyenoord-Heracles Almelo, en hoopt dan nog een keer zijn club kampioen van Nederland te zien worden!

Ons bericht werd alleen al op Facebook meer dan 1.600 keer gedeeld en werd door ca. 170.000 mensen gelezen en leverde enorm veel reacties op! Eén van die mensen was de nog maar 10-jarige Nika. Zij heeft onlangs haar vader verloren en zou op uitnodiging van stichting Messi de wedstrijd van Feyenoord gaan bijwonen. Maar zij werd zo geraakt door het bericht over Ronald dat zij aanbood dat haar 2 kaarten naar Ronald moesten gaan. Wat een hartverwarmend mooi gebaar van dit lieve kind!

In samenwerking met stichting Messi gaan wij er nu voor zorgen dat Nika als dank een hele mooie en onvergetelijke dag bij Topsport for Life krijgt aangeboden.

Iedereen die zich het lot van Ronald zo heeft aangetrokken willen we heel erg bedanken! Met name ook Remy Rondon van stichting Messi voor de bemiddeling en Lucas van der Snel en Ferry Verspuij voor alle aangeboden hulp! SAMEN hebben we dit toch maar weer mooi voor elkaar gekregen!

Graag ook dit bericht weer delen zodat iedereen weet dat de zoekactie naar kaarten kan worden gestaakt! 

 

logo stichting Messi

Pay-off + Logo st Topsport for Life

Geschreven door:

Lees anders ook

Geen soortgelijke blogs gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan