Samen genieten in mooie Benzen!

Nieuws
Verzamelen bij de start in Malden

Eindhoven, 22 april 2024 – Gisteren, zondag 21 april, heeft een groep van onze gasten samen kunnen genieten van een onvergetelijke dag in 4 mooie wagens van het merk Mercedes-Benz. Dank aan ‘Benz voor een wenz’ voor het beschikbaar stellen van de mooie wagens! Deze keer bestond de groep uit allemaal mensen met ALS, waaronder ook weer een aantal ‘nieuwe’ mensen.
De start van de rit, welke werd georganiseerd door onze maatschappelijk partner Mercedes Benz Club Nederland, vond plaats vanaf het zweefvliegterrein in Malden en voerde langs mooie binnenwegen naar de lunch in Mierlo. En na de gezamenlijke lunch ging de tocht weer retour naar Malden.
Het weer zat gelukkig ook mee, al viel er af en toe nog wel een spetter regen en was het met 10 graden ook best nog wel koud. Maar het zonnetje was vooral aanwezig, ook op de gezichten van onze groep! Tijdens de dag werd er vooral ook veel met elkaar gelachen, hoe waardevol is dat! Ook was er na afloop van de rit nog veel animo om de dag af te sluiten met een heel gezellig diner.
De ervaringen hebben de gasten vandaag met elkaar gedeeld in de groepsapp die wij steeds bij een evenement creëren:
Riet en Tiny Romviel: ” Weer thuis na een heel gezellige dag en super lekker gegeten samen met ‘ALS-collega’s’. De hele groep klikte echt zo goed met elkaar! Wij hopen met zijn allen nog vele mooie dingen te beleven!!! Dankjewel vrijwilligers Miel, Nita, Paul, Erik, Wil en Dirk voor deze superdag!!”
Jan en Annette de Vries uit Waalwijk: “Voor ons was het een topdag. Wij hebben echt genoten van deze dag samen met ‘ALS-collega s’ en wij voelden ons meteen thuis. Dankjewel voor deze geweldige dag. Wat hebben wij ook veel gelachen!”


Hieronder nog enkele foto’s van de geslaagde dag. Via onze fotoshop op de site van Oypo kun je alle 54 foto’s bekijken en in hoge resolutie op verschillende formaten en materialen bestellen. Daarmee draag je ook weer bij aan stichting Topsport for Life.
Dank aan Paul Bekkers Fotografie voor de mooie beelden!


Geschreven door:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan