‘Samen Zijn': wandelen of fietsen in de Loonse en Drunense duinen

Na het grote succes van vorig jaar, willen we dit jaar opnieuw naar dit prachtige gebied in Brabant. Samen met andere gasten en vrijwilligers kun je deze middag  genieten van de prachtige natuurrijke omgeving die de Loonse en Drunense duinen te bieden heeft! We verzamelen op een prachtige locatie:

 

Landgoed Bosch en Duin

boschenduin-2

We worden ontvangen in een aparte zaal met privé terras (heerlijk bij mooi weer)! Alles is met een rolstoel toegankelijk.

bosrestaurant_500x375 brasserie_terras_500x375

Programma:

volgt…

 

Je kunt kiezen om samen te gaan wandelen of fietsen (onder begeleiding). We laten de lengtes van de wandel- of fietstocht afhangen van de belangstelling en fysieke mogelijkheden van de deelnemers. Dus geef dat alsjeblieft bij je aanmelding aan.

De wandelroutes zijn rolstoelvriendelijk en we zorgen onderweg bij beiden groepen voor een kleine versnapering. Nadat we lekker actief zijn geweest, komen we weer terug bij het restaurant. Daar kunnen we gezellig samen zijn en optioneel een avondmaaltijd nuttigen tegen een gereduceerd tarief.

Indien je geen fiets mee kunt nemen, kun je eventueel gebruik maken van fietsen die wij zelf ter beschikking hebben (racefietsen, tandem of elektrische fiets). Het aantal is wel beperkt.

 

Topsport for Life - Loonse en Drunense duinen - 01

 

Geschreven door:

Lees anders ook

Geen soortgelijke blogs gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan