‘Serious Request’voor mensen die NÚ met ALS leven en voor wie onderzoek te laat komt!

Nieuws
tfl serious request

Eindhoven, 19 december 2023 – Deze week voor Kerst staat de 3FM actie ‘Serious Request’ in het teken van ALS. Alle opbrengsten van die actie zijn voor stichting ALS Nederland waarmee onderzoek naar de genadeloze ziekte mogelijk wordt gemaakt. Onderzoek, waarvan de resultaten mogelijk pas over veel jaren tot een behandeling voor de ziekte zal kunnen leiden. Mensen die nú met deze ziekte leven zullen hoogstwaarschijnlijk geen baat meer hebben bij dit onderzoek en gemiddeld binnen 3 tot 5 jaar aan de ziekte overlijden.


Stichting Topsport for Life zet zich juist in voor mensen die nú levensbedreigend ziek zijn en zorgt voor een betere kwaliteit van leven voor de zieke en de naasten. Ongeveer 75% van de bij haar aangesloten mensen leven met ALS. De andere gasten leven voornamelijk met kanker.
Daarom doen wij een beroep op het publiek om óók voor onze stichting in actie te komen en te doneren. Want Topsport for Life heeft een groot probleem. Onze zorgbus, een 9-persoons rolstoelbus, is onmisbaar voor de uitvoering van onze hulp aan mensen die met ALS Leven.
Maar onze bus is inmiddels al 16 jaar oud en er zijn reparaties nodig die ongeveer €5.000 kosten om de bus weer op de weg te krijgen. Dat geld hebben wij niet.
En eigenlijk hebben we natuurlijk een betere en jongere bus nodig. Die willen wij dan gaan leasen, maar daarvoor hebben wij ongeveer €10.000 per jaar nodig in de komende 4 jaar.

Daarom ónze SERIOUS REQUEST om stichting Topsport for Life te helpen om haar inzet voor mensen die NÚ met ALS leven te helpen.               
                                              
                                DONEER ALSJEBLIEFT!

Ga daarvoor naar:
 
https://www.pifworld.com/projects/JjtFo49PaTw/topsport-for-life-serious-reques

Of scan de QR-code onder de foto.

topsport for life teambus img 0815 e1561136610462
Onze zorgbus staat stil.
qr actie serious request

Ook zakelijke sponsoren zijn van harte welkom en krijgen dan natuurlijk een mooie plek op de bus.
Neem daarvoor contact op met stichting Topsport for Life:
Bel 040-3041313 of
Mail naar
info@topsportforlife.nl

Contactpersoon: Miel in ’t Zand, directeur

Geschreven door:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan