STEM OP ONS!

Net als topsporters hebben mensen met een levensbedreigende ziekte ook ondersteuning en hulp nodig tijdens een onbekende strijd tegen een verraderlijke tegenstander die vaak kanker heet. Onder andere voormalig keeper van het succesvolle Nederlands Voetbalelftal in 1988, HANS VAN BREUKELEN zegt over Topsport for Life:

Portret van Hans van BreukelenFoto ; Pim Ras“Daarom is het geweldig dat Topsport for Life SAMEN met de zieke de strijd aangaat door hulp, coaching en een spannende, leuke dag aan te bieden, waardoor de ellende van de ziekte even verdrongen wordt.

Vanuit mijn ervaring kan ik zeggen: Je kunt een winnaar zijn terwijl je de strijd tegen die verschrikkelijke ziekte verliest. En het is dan heel waardevol om mensen om je heen te hebben, die je bij staan. En zelfs iemand die je bewonderd hebt vanwege zijn sportprestaties. Daarom beveel ik Topsport for Life van harte aan!”

 

 

STA JIJ OOK ACHTER ONS ‘GOEDE WERK?’

Help ons dan alsjeblieft, we vragen maar 30 seconden van je tijd en

STEM VOOR ONS OP DE VERKIEZING VAN ‘3M FONDS GROTE GIFT!’
Ga hiervoor naar: http://goo.gl/lT66Cu

We staan nu op plaats 26 van de 40 en dus ‘topsport-onwaardig…!’ Maar stemmen kan nog t/m 31-10, dus we gaan vanaf nu een grote inhaalrace beginnen! STEM ZELF EN NODIG JE EIGEN NETWERK OOK HIERVOOR UIT door dit bericht (via bijv. ook je ‘social netwerk’) te delen met jouw vrienden! Alvast heel erg bedankt!

Tussenstand uitgebrachte stemmen voor de Grote Gift tm 13 sept - Nederland.pptx

Geschreven door:

Lees anders ook

Geen soortgelijke blogs gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan