Topsport for Life en De Vitaliteitsgroep slaan de handen ineen.

Nieuws

Eindhoven/Oosterhout, 23 februari 2024 – De Vitaliteitsgroep uit Oosterhout (NB) is de nieuwe maatschappelijk partner van het CBF Erkende goed doel Stichting Topsport for Life. Beide organisaties houden zich bezig met ‘vitaliteit’ en een samenwerking ligt dan ook voor de hand.

pieter van aalst
Pieter van Aalst

Pieter van Aalst, directeur van De Vitaliteitsgroep zegt daarover:
“Binnen onze organisatie richten wij ons op het ondersteunen van werknemers en werkgevers bij duurzame inzetbaarheid en het herstel na periodes van verhoogde stress of burn-out. Onze specialisatie ligt in het leveren van diensten aan zakelijke klanten.
Onze focus ligt op het empoweren van mensen, en het versterken van hun veerkracht.
Daarom zien we de samenwerking met Topsport for Life als een waardevolle toevoeging aan onze maatschappelijke doelstellingen. Topsport for Life deelt onze ambitie om mensen zo vitaal mogelijk te houden, zelfs in het leven met een ernstige ziekte.”

Nita van Vliet

Nita van Vliet, mede-oprichten van stichting Topsport for Life: “De stichting is ontzettend blij met De Vitaliteitsgroep als maatschappelijk partner. De activiteiten van beide organisaties hebben veel raakvlakken en het biedt voor de stichting ook mogelijkheden voor het vergroten van onze bekendheid en het verkrijgen van nieuwe relaties met sponsoren en donateurs. En andersom zullen wij natuurlijk ook graag De Vitaliteitsgroep uitdragen in ons netwerk.”

De samenwerking krijgt vorm doordat de bij De Vitaliteitsgroep aangesloten coaches en therapeuten op vrijwillige basis gaan meewerken aan de activiteiten van Topsport for Life en door het uitdragen van de stichting in haar communicatie met haar klanten. Ook ondersteunt de Vitaliteitsgroep de stichting financieel en is zij sponsor van onze zorgbus.
Op de website van de Vitaliteitsgroep wordt hier uitgebreid aandacht besteed aan de samenwerking en een oproep aan anderen gedaan om Topsport for Life óók financieel te ondersteunen.

De missies van beide organisaties sluiten mooi op elkaar aan hetgeen ook tot uiting komt in de ‘pay-offs’ die beide organisties gebruiken. 

“De Vitaliteitsgroep, daar word je beter van”.
Meer informatie:www.vitaliteitsgroep.nl


“Stichting Topsport for Life, voor een beter leven met je ziekte”.
Meer informatie:www.topsportforlife.nl

Geschreven door:

2 reacties. Reactie plaatsen

  • Ik hoop dat met de nieuwe inbreng van de Vitaliteit groep er een goede samenwerking ko.t met veel KNOW HOW en er mensen goed geholpen kunnen worden. Zodat zij weer meer KRACHT en PLEZIER IN HET LEVEN krijgen

    Beantwoorden
  • Jan de vries
    23 februari 2024 19:42

    Toch fijn om het te horen dat vitaliteitsgroep erbij komt om te ondersteunen en mee gaan samenwerken . Mensen met een hart van goud.😃

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan