Summa College organiseert de Prowise Voetbalshirtweek voor Topsport for Life

20200306 - Banner Voetbalshirtweek

Eindhoven, 6 maart 2020 – Over exact 80 dagen start de Prowise Voetbalshirtweek. Een initiatief van het Summa College in Eindhoven. Met de opbrengst van deze actie beoogt het ROC, waar maar liefst 11.000 MBO-studenten uit de regio Eindhoven een opleiding volgen, bij te dragen aan een beter leven voor mensen die door de genadeloze ziekte ALS zijn getroffen. Juist daarom hebben de initiatiefnemers besloten om de opbrengst volledig te doneren aan stichting Topsport for Life. Want onze stichting zet zich in voor een betere kwaliteit van leven van mensen die nú levensbedreigend ziek zijn, waaronder veel mensen met ALS.

In de korte video hieronder legt onze ambassadeur Hans van Breukelen uit wat de bedoeling is van de actie en hoe je hieraan een bijdrage kunt leveren.
Natuurlijk wil het Summa College vooral zoveel mogelijk geld inzamelen met de actie. Het bijzondere en ludieke daarbij is dat getracht wordt om zoveel mogelijk mensen te bereiken die tenminste €1 (meer mag natuurlijk ook) doneren. Door deze drempel zo laag te stellen kan eigenlijk iedereen (ook elke jongere / student) wel een bijdrage leveren. Én daarnaast krijg je de kans om je op een positieve manier als voetbalfan te profileren! Want dit doel overstijgt het belang van voetbal; je draagt bij aan een beter leven van mensen die ongevraagd in de finale van hun leven zijn terecht gekomen..

 

De actie loopt van 25 tot en met 29 mei aanstaande en er zal op woensdag 27 mei een grote benefietbijeenkomst op locatie Willem de Rijkelaan van het Summa College worden georganiseerd.

In die actieweek gaan er hopelijk duizenden mensen een voetbalshirt (een ander shirt mag uiteraard ook) aantrekken, daarvan een selfie maken en tegelijk 1 euro doneren (meer mag natuurlijk ook) en dit ook delen via social media. In de komende 80 dagen zal er met regelmaat aandacht worden geschonken aan de actie. Dus blijf de berichten vooral volgen en delen!

Let op: op maandagochtend 25 mei zal er om 9.00 uur een link worden gepubliceerd waarmee je dan jouw donatie kunt storten. Wij noemen dat dan “Tikkie Terug”! 😉

 

 

Geschreven door:

Lees anders ook

Geen soortgelijke blogs gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan