Test de nieuwe sportieve goede doelen-app: Fundrunner

Ferdi Schippers is 1e ‘Fundrunner’ voor Topsport for Life

IMG_9369
Ferdi Schippers stelt hier Fundrunner in voor Topsport for Life

 

logo Fundrunner

Eindhoven, 25-9-2014 – Op 21 september jl. werd tijdens de Dam tot Damloop in Amsterdam de nieuwe app Fundrunner gelanceerd. Met de app kun je jouw sportieve kilometers omzetten in een donatie voor de Topsport for Life of een ander aangesloten goed doel.

fundrunnerMet de gratis app meet je al jouw prestaties en met één druk op de knop steun je ook nog eens het goede doel. Topsport for Life neemt deel aan dit nieuwe initiatief. Een nieuwe en sportieve vorm van fondsenwerving!

Wat is Fundrunner?

Met de Fundrunner app kan je activiteiten waarmee je buiten sportieve kilometers maakt (zoals fietsen, wandelen, hardlopen, zeilen, rolstoelfietsen) omzetten in een donatie voor een deelnemend goed doel. Op deze manier haal je eenvoudig geld op voor in ons geval Topsport for Life.

Hoe werkt het?

De app werkt heel simpel:
1. Kies een sport
2. Kies Topsport for Life om te laten sponsoren
3. Kies een sponsor die je een kilometerprijs aanbiedt (je hoeft dus niet zelf een sponsor te vinden, dat wordt al gedaan door de goede doelen zelf en de initiatiefnemers van de app)
4. Na het sporten, deel je je prestatie op social media en daarmee komt er een bedrag ten goede aan Topsport for Life.

Testen

De app is voor Android smartphones (zoals LG, HTC, Samsung, Nokia) te downloaden. Vanaf januari 2015 volgt er een app voor iPhones. Lijkt het je leuk om als tester een van de eersten te zijn die deze app gebruikt? Meld je dan aan bij Fundrunner: http://addfunds.nl/android-testgebruiker-gezocht/

Geschreven door:

Lees anders ook

Geen soortgelijke blogs gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan