Theo gaat voor ons De Kale Berg beklimmen!!

Eindhoven, 20 april 2020 – Onze stichting is voor haar activiteiten volledig afhankelijk van de welwillende hulp van anderen. Zo zijn wij natuurlijk erg blij met ons team van betrokken vrijwilligers, de bedrijven die ons ondersteunen met geld, diensten of materialen en natuurlijk de mensen die donateur zijn van de stichting!

Daarnaast zijn er ook mensen die individueel in actie komen, vaak vanuit persoonlijke betrokkenheid bij de stichting. En die acties zijn altijd hartverwarmend!

Graag besteden wij daarom aandacht aan deze acties. En natuurlijk hopen wij dat heel veel mensen deze acties willen ondersteunen. Niet alleen omdat wij er als stichting mee geholpen zijn, maar zeker ook als waardering voor de initiatiefnemers!

 

Theo beklimt in september voor ons de Mont Ventoux!

Screenshot website Theo

Theo Bimbergen heeft het vorig jaar jeugdvriend Wil van Schaijk aan ALS verloren. En hij was ook onder de indruk van het goede werk van Topsport for Life voor mensen die nú ziek zijn. Dat heeft hem geïnspireerd om dit jaar een actie te bedenken voor Topsport for Life: het in zijn eentje beklimmen van ‘de Kale Berg’!

En die beklimming is voor Theo niet vanzelfsprekend aangezien hij zelf ook door ziekte leeft met lichamelijke beperkingen. Wanneer hij erin slaagt de top van de berg te bereiken is dat dus zeer zeker een ‘heroïsche daad’! 


Wil je meer weten over zijn actie en zijn nu lopende voorbereidingen?

>> ga dan hier naar zijn website 

Wil je zijn actie voor ons steunen?

>> dan kun je hier een donatie doen

Theo bezocht de stichting om de actie te presenteren.
Theo bezocht de stichting om de actie te presenteren.

Geschreven door:

Lees anders ook

Geen soortgelijke blogs gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan