Topsport for Life Wintercamp groot succes

Topsport for Life Wintercamp was in alle opzichten ‘hartverwarmend’

IMG_3631

 

In de nacht van 7 naar 8 februari arriveerde ons gezelschap van het 1e Wintercamp erg moe maar ook enorm voldaan terug op Schiphol. Met veel emoties hebben we daar afscheid van elkaar genomen en zijn we met onze bagage en een hele grote rugzak van onvergetelijke ervaringen naar huis gegaan.

IMG_3724De week in Portugal was er een van hele gezellige en sportieve activiteiten, maar ook van prachtige en soms confronterende ontmoetingen met lotgenoten. De uitwisseling van alle bijzondere levensverhalen maakte menig traantje los, maar leidde ook tot een zeer hechte band tussen alle deelnemers. Eens temeer werd iedereen heel erg duidelijk dat levensbedreigend ziek zijn pure topsport is en dat ons motto ‘Samen Strijden Is Topsport’ het gemeenschappeijke gevoel heel erg goed weergeeft. 

Dit was ons 1e maar zeker niet laatste Wintercamp, het was een groot succes dat navolging verdient! Aan de deelnemers is gevraagd om de persoonlijke ervaringen en mooiste foto’s en bewegende beelden bij ons in te leveren en daar zullen we dan een mooi herinneringsdocument van gaan maken welke dan ook op de website zal worden gepubliceerd..

En wanneer we af gaan op de signalen uit de groep gaan we elkaar gauw weer ontmoeten bij een ‘terugkomdag’, misschien wel gekoppeld aan een gemeenschappelijke fietstocht en wandeling op een mooie plek en dag hier in Nederland!

 

 

IMG_3674

IMG_3671

IMG_3707

IMG_3733 IMG_3750

IMG_3872

IMG_3917

IMG_3921

 

IMG_3947

IMG_3624

 

 

 

Geschreven door:

Lees anders ook

Geen soortgelijke blogs gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan