We gaan niet naar de 'Joop Zoetemelk Classic'

Organisatie Joop Zoetemelk Classic werkt niet mee

Eindhoven, 18 maart 2015 – Al maanden geleden is Topsport for Life met de organisatie van de Joop Zoetemelk Classic in gesprek gegaan om bij de editie op 21 maart 2015 Topsport for Life te introduceren als goede doel gekoppeld aan de Joop Zoetemelk Classic. Daarbij zou onder meer aan ons de kans worden geboden om de voor ons zo belangrijke app Fundrunner zoveel mogelijk onder deelnemers bekend te maken en zouden wij ook met ons Team Topsport for Life, bestaande uit zieken, vrijwilligers en onze buddies, samen met Joop een leuke dag gaan beleven.

Tot onze enorme teleurstelling heeft het organisatiecomité, bij monde van voorzitter de heer Dalhuizen, ons vanochtend laten weten dat er van een dergelijke samenwerking geen sprake kan zijn waarbij als enige argument wordt gebruikt dat zij niet kunnen beginnen aan koppeling aan een goed doel omdat er elke dag ‘dergelijke verzoeken’ binnen komen. Een uiterst merkwaardige beslissing dus aangezien blijkbaar al lang geleden gedane toezeggingen door het organiserende LRTV Swift nu worden ingetrokken. Een duidelijke gemiste kans ook om de Joop Zoetemelk Classic nog meer te positioneren als een grote fietstocht waarbij zoveel mensen (meer dan 5000 deelnemers) ook SAMEN bijdragen aan het goede doel, in dit geval aan Topsport for Life.

Er rest ons niets anders dan nu deze mooie dag van de agenda te schrappen. Dit vinden wij met name bijzonder spijtig voor ‘onze’ zieken die zich al hadden verheugd op een mooie en gezellige fietstocht met voormalig Tour-winnaar Joop Zoetemelk.

 

Geschreven door:

Lees anders ook

Geen soortgelijke blogs gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan